Detaylar
Kim cevapladı?Normal aratınca ve sonuna ekleyince Techolay çıkıyor. Techolay'da olmayan içerikler çıkıyor muhtemelen.
Ritmic
Becerikli
Bahsettiğin forum bu foruma göre daha eski olduğu için konunun orada açılma ihtimali daha yüksek olabiliyor. İsimlerinin de başı benzer olduğu için eğer aradığın konu burada yoksa karşına orası çıkabilir. Bence önemli olan sorununun çözüme kavuşması, yardım alabilmen. Bu forum çıkmış yada diğer forum çıkmış çok önemli değil.
Son düzenleme:
Astrea Virgo
Yetkin
Google'ın arama motorunun bir hatası. Algoritmada yeni siteleri hemen öne çıkarmıyorlar. Techolay ilk açıldığı dönem hiç görünmüyordu.
- Makaleler
- 3
İkinci gizli sekme.
Amaç Technopat sonuçlarını görmemek iseSonuna bir de-technopatyaz o zaman. Başına eksi-koyduğun kelimeler hariç arama yapar.
Ya dasite:techolay.netyazarak arama yap. Bu da arama sonuçlarında sadece techolay.net sitesinden sonuç getirir.
-site:technopat.net daha doğru olur.talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Forum içerisinden konuları aramaya ne dersiniz? Farklı bir çözüm yolu da olabilir.Niye bilmiyorum ama bir şey aratacağım zaman Techolay'da konusu açılmış mı, insanlar ne söylemiş diye merak sebebiyle aramaların sonuna Techolay diye ekliyorum fakat sürekli Technopat sitesi çıkıyor. Ne yapacağım?
Normal aratınca ve sonuna ekleyince Techolay çıkıyor. Techolay'da olmayan içerikler çıkıyor muhtemelen.
Eki Görüntüle 217151
Eki Görüntüle 217152
Bahsettiğin forum bu foruma göre daha eski olduğu için konunun orada açılma ihtimali daha yüksek olabiliyor. İsimlerinin de başı benzer olduğu için eğer aradığın konu burada yoksa karşına orası çıkabilir. Bence önemli olan sorununun çözüme kavuşması, yardım alabilmen. Bu forum çıkmış ya da diğer forum çıkmış çok önemli değil.
Sonuna bir de-technopatyaz o zaman. Başına eksi-koyduğun kelimeler hariç arama yapar.
Ya dasite:techolay.netyazarak arama yap. Bu da arama sonuçlarında sadece techolay.net sitesinden sonuç getirir.
İkinci gizli sekme.
Amaç Technopat sonuçlarını görmemek ise-site:technopat.netdaha doğru olur.
Forum içerisinden konuları aramaya ne dersiniz? Farklı bir çözüm yolu da olabilir.
Arkadaşlar, kibirli gibi gözükmek istemem ama bunları ben de biliyorum.
Techolay'da açılmış bir konu olsa bile -ki yaşadım bu durumu- karşıma Technopat sitesi çıkıyordu. Zamanında bununla ilgili konu dönmüştü "artık Techolay, Google aralamalarında çıksın" diye...
Site:techolay.net, -Technopat komutları falan zahmetli. Hatta AI'ye bile sordum bir çözüm yok mu diye, "maalesef bir sitenin Google'da çıkmasını engelleyemezsiniz eklentiler kullanmadan" demişti.
Bir de farklı bakış açısı göreyim dedim bu nedenle konuyu açtım.
Omerta Silenzio
Başarılı
Seo babacım seo.
Buna bir çözüm getirmediler mi hala