Techolay Yılın Oyunu diye bir oylama konusu açılabilir ve bir yere sabitlenebilir. Henüz yıla yeni girmişken konusu açılı yeni çıkan oyunlar eklenebilir. Oylar değiştirilebilir olacak. Konuyu yetkili biri açıp yine bir yere sabitlenirse daha iyi olur. Ya da 2024 Aralıkta tüm oyunların listesi yapılıp 1 aylık oylama yapılabilir.
Bu öneri uygulamaya geçirilmek üzere not edilmiştir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Herkes yapıyor. Bizim de olsun.
+1
Artıladım sanırım Steam gibi platformların yaptığı yılın oyunlarının forumunda yapmasından bahsediyorsunuz doğru mu anladım.
Yılın oyununu yılan oyunu diye okudum bir saattir okuyordum bir şey anlamamıştım.
Sonradan jeton düştü.
Yılın oyununu yılan oyunu diye okudum bir saattir okuyordum bir şey anlamamıştım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Technopat'ta açmıştım konuyu herkes istiyordu ama yapmadılar neden bilmiyorum.
Aramızda yapılabilir yönetim oluşturmazsa en kötüsü.
- Makaleler
- 1
Techolay yılın oyunu diye bir oylama konusu açılabilir ve bir yere sabitlenebilir. Henüz yıla yeni girmişken konusu açılı yeni çıkan oyunlar eklenebilir. Oylar değiştirilebilir olacak. Konuyu yetkili biri açıp yine bir yere sabitlenirse daha iyi olur. Ya da 2024 Aralıkta tüm oyunların listesi yapılıp 1 aylık oylama yapılabilir.
Bunu yapmaya gerke yok kainatin en iyi oyunu Zula'dır!
Aramızda yapılabilir yönetim oluşturmazsa en kötüsü.
Öyle yapılınca da hocam aktifliği kalmaz ki konunun 3-4 gün hadi diyelim sonra unutulur gider o.
O da doğru bilmiyorum yönetim ne der ama. Baldur's Gate kazanır ya zaten.Öyle yapılınca da hocam aktifliği kalmaz ki konunun 3-4 gün hadi diyelim sonra unutulur gider o.
O da doğru bilmiyorum yönetim ne der ama. Baldur's Gate kazanır ya zaten.![]()
O 2023 de çıktı hocam...
Haa, sen öyleli diyorsun.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-