Konular arası geçiş bende 3-4 saniye kadar sürüyor. Diğer kullanıcılarında yorumunu almak lazım.

Merhabalar,

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Techolay altyapısı üzerinde birkaç gündür özel optimizasyon çalışmaları yürütüyoruz. Yeni dedicated sunucuya geçişin en doğru şekilde planlandığını bildirmek isterim. Kısa süre içerisinde, optimizasyon ve yeni nesil Techolay için tasarlanmış dedicated sunucumuz sayesinde çok daha yüksek hızlara ulaşacağımızdan şüphemiz yok.

Bu süre zarfında geri bildirimleriniz bizim için oldukça kıymetli. Tahminen bayram sonrasında çalışmalar daha da hızlanacak ve kısa süre içerisinde, geçmişe kıyasla çok daha üst düzey hızlara Techolay topluluğunu ulaştıracağız.

Merhabalar,

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Techolay altyapısı üzerinde birkaç gündür özel optimizasyon çalışmaları yürütüyoruz. Yeni dedicated sunucuya geçişin en doğru şekilde planlandığını bildirmek isterim. Kısa süre içerisinde, optimizasyon ve yeni nesil Techolay için tasarlanmış dedicated sunucumuz sayesinde çok daha yüksek hızlara ulaşacağımızdan şüphemiz yok.

Bu süre zarfında geri bildirimleriniz bizim için oldukça kıymetli. Tahminen bayram sonrasında çalışmalar daha da hızlanacak ve kısa süre içerisinde, geçmişe kıyasla çok daha üst düzey hızlara Techolay topluluğunu ulaştıracağız.
Hocam iyi güzel ama şahsen bende neredeyse 3-4 aydır bu yavaşlık var. Konudan konuya geçerken, yeni sekme açarken, mesaj gönderirken, mesaja görsel yüklerken falan gerçekten çekilmeyecek duruma geliyor. Ne zaman düzelecek bu durum? Aylardır bıktık bu yavaşlıktan.

Hocam iyi güzel ama şahsen bende neredeyse 3-4 aydır bu yavaşlık var. Konudan konuya geçerken, yeni sekme açarken, mesaj gönderirken, mesaja görsel yüklerken falan gerçekten çekilmeyecek duruma geliyor. Ne zaman düzelecek bu durum? Aylardır bıktık bu yavaşlıktan.

Merhaba,

Bu konu üzerinde bir haftadan daha az süredir çalışmaktayız. Açılış süresi 10 saniye ve üzeri olan sayfalar şu anda bu durumda bulunmaktadır. Techolay, büyüyen bir dünya olarak nitelendirilebilir. Bu sürecin en hızlı şekilde aksiyonlar alınarak geliştirilmesi ve teknolojilerin eş zamanlı olarak düzenlenip ilerletilmesi büyük önem taşımaktadır.

İnternet sitesi, her geçen gün bir önceki güne kıyasla önemli oranlarda büyüme göstermektedir. Aktif olarak yüzlerce özel eklenti optimize edilmekte, sunucu altyapıları ise arka planda sürekli denetlenip düzenlenmektedir. Çok yakın zamanda milisaniye hesaplarının yapılacağı bir döneme gireceğiz. Bu konuda arka planda çalışmaların sürdüğünden emin olabilirsiniz. Techolay yöneticileri de bu konuda her gün bizimle eş zamanlı olarak çalışmalar yürütmektedir.

Yeni tarayıcı ve işletim sistemi tespit sisteminin, sadece performans ve optimizasyon çalışmaları için 3-4 hafta geç getirildi. Bunu niye mi yazıyorum? Techolay'ın hızı artırmak için verdiği çabayı bilin istedim.

@Netvay özel sunucuya geçileceğini söyledi. O zaman hız artacaktır. Zaten özel sunucuya geçiş yapılmasını herkes öneriyordu.

Biraz sabırlı olmalıyız. Site hep böyle kalmayacak.

1 hafta önce forumu bırakmıştım yavaşlıktan dolayı, dün bir tekrar gireyim dedim gayet iyi çalışıyor, sıkıntı yok şu anlık.