Detaylar
Kim cevapladı?@Recep Baltaş Ekleneceğini söylemişti diye hatırlıyorum, birkaç aya veya haftaya eklenir diye düşünüyorum.
- Makaleler
- 7
İkinci yarı sonrasında getirmeyi planlamaktayız, gereksinimlerin yüksek olması gerekiyor ve bunun için de zamanın geçmesi şart.
O kategoride herkes konu açıp satış yapamaz, güvenilirlik sağlamak ve sahteciliğin önüne geçmek için getirilen şartlara gereksinim diyoruz.
Örnek: Bu kategoride satış yapabilmek için minimum 500 mesaj ve 1 yıllık üye olmanız gerekmektedir.
Daha site 1 yılını doldurmadı bile.
Anladım, site içi durumlar kastedilmiş. Ben de belki yasal durumlar olabilir diye düşünmüştüm. Teşekkürler.O kategoride herkes konu açıp satış yapamaz, güvenilirlik sağlamak ve sahteciliğin önüne geçmek için getirilen şartlara gereksinim diyoruz.
Örnek: Bu kategoride satış yapabilmek için minimum 500 mesaj ve 1 yıllık üye olmanız gerekmektedir.
senuzulme
Üstün
Hizmet ilanları için beklenen gereksinimler neler?O kategoride herkes konu açıp satış yapamaz, güvenilirlik sağlamak ve sahteciliğin önüne geçmek için getirilen şartlara gereksinim diyoruz.