senuzulme Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 2.122 Çözümler 31 Beğeniler 2.866 Yer İstanbul 16 Mayıs 2024 #1 Bu iki kategori ne zaman gelecek veya gelecek mi? Ben ikinci el neyse de, hizmet ilanlarının eklenmesi gerektiğini düşünüyorum.
Bu iki kategori ne zaman gelecek veya gelecek mi? Ben ikinci el neyse de, hizmet ilanlarının eklenmesi gerektiğini düşünüyorum.
1 1151 Uzman Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 5 Çözümler 2 Beğeniler 5.228 16 Mayıs 2024 #2 @Recep Baltaş Ekleneceğini söylemişti diye hatırlıyorum, birkaç aya veya haftaya eklenir diye düşünüyorum.
@Recep Baltaş Ekleneceğini söylemişti diye hatırlıyorum, birkaç aya veya haftaya eklenir diye düşünüyorum.
Enes3078 Üstün Sosyal Locası İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.381 Makaleler 7 Çözümler 29 Beğeniler 7.489 16 Mayıs 2024 #3 İkinci yarı sonrasında getirmeyi planlamaktayız, gereksinimlerin yüksek olması gerekiyor ve bunun için de zamanın geçmesi şart.
İkinci yarı sonrasında getirmeyi planlamaktayız, gereksinimlerin yüksek olması gerekiyor ve bunun için de zamanın geçmesi şart.
R Ramazan Ö Başarılı Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 75 Çözümler 1 Beğeniler 63 22 Mayıs 2024 #4 @Enes3078, merhaba. Gereksinimden kasıt nedir?
adios Bilgin Sosyal Locası Gelişen Oyun Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 831 Makaleler 1 Çözümler 111 Beğeniler 1.142 Yer Death 22 Mayıs 2024 #5 Ramazan Ö dedi: @Enes3078, merhaba. Gereksinimden kasıt nedir? Genişletmek için tıkla... O kategoride herkes konu açıp satış yapamaz, güvenilirlik sağlamak ve sahteciliğin önüne geçmek için getirilen şartlara gereksinim diyoruz. Örnek: Bu kategoride satış yapabilmek için minimum 500 mesaj ve 1 yıllık üye olmanız gerekmektedir. Daha site 1 yılını doldurmadı bile.
Ramazan Ö dedi: @Enes3078, merhaba. Gereksinimden kasıt nedir? Genişletmek için tıkla... O kategoride herkes konu açıp satış yapamaz, güvenilirlik sağlamak ve sahteciliğin önüne geçmek için getirilen şartlara gereksinim diyoruz. Örnek: Bu kategoride satış yapabilmek için minimum 500 mesaj ve 1 yıllık üye olmanız gerekmektedir. Daha site 1 yılını doldurmadı bile.
R Ramazan Ö Başarılı Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 75 Çözümler 1 Beğeniler 63 22 Mayıs 2024 #6 adios dedi: O kategoride herkes konu açıp satış yapamaz, güvenilirlik sağlamak ve sahteciliğin önüne geçmek için getirilen şartlara gereksinim diyoruz. Örnek: Bu kategoride satış yapabilmek için minimum 500 mesaj ve 1 yıllık üye olmanız gerekmektedir. Daha site 1 yılını doldurmadı bile. Genişletmek için tıkla... Anladım, site içi durumlar kastedilmiş. Ben de belki yasal durumlar olabilir diye düşünmüştüm. Teşekkürler.
adios dedi: O kategoride herkes konu açıp satış yapamaz, güvenilirlik sağlamak ve sahteciliğin önüne geçmek için getirilen şartlara gereksinim diyoruz. Örnek: Bu kategoride satış yapabilmek için minimum 500 mesaj ve 1 yıllık üye olmanız gerekmektedir. Daha site 1 yılını doldurmadı bile. Genişletmek için tıkla... Anladım, site içi durumlar kastedilmiş. Ben de belki yasal durumlar olabilir diye düşünmüştüm. Teşekkürler.
KS KS senuzulme Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 2.122 Çözümler 31 Beğeniler 2.866 Yer İstanbul 22 Mayıs 2024 #7 adios dedi: O kategoride herkes konu açıp satış yapamaz, güvenilirlik sağlamak ve sahteciliğin önüne geçmek için getirilen şartlara gereksinim diyoruz. Örnek: Bu kategoride satış yapabilmek için minimum 500 mesaj ve 1 yıllık üye olmanız gerekmektedir. Daha site 1 yılını doldurmadı bile. Genişletmek için tıkla... Hizmet ilanları için beklenen gereksinimler neler?
adios dedi: O kategoride herkes konu açıp satış yapamaz, güvenilirlik sağlamak ve sahteciliğin önüne geçmek için getirilen şartlara gereksinim diyoruz. Örnek: Bu kategoride satış yapabilmek için minimum 500 mesaj ve 1 yıllık üye olmanız gerekmektedir. Daha site 1 yılını doldurmadı bile. Genişletmek için tıkla... Hizmet ilanları için beklenen gereksinimler neler?
adios Bilgin Sosyal Locası Gelişen Oyun Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 831 Makaleler 1 Çözümler 111 Beğeniler 1.142 Yer Death 22 Mayıs 2024 #8 senuzulme dedi: Hizmet ilanları için beklenen gereksinimler neler? Genişletmek için tıkla... Yönetimin takdiri. @Recep Baltaş
senuzulme dedi: Hizmet ilanları için beklenen gereksinimler neler? Genişletmek için tıkla... Yönetimin takdiri. @Recep Baltaş