EmirBey

Becerikli
İnsanların paylaşımlarına ve verilen cevaplara baktığımda bir kişinin kendisini rahat ifade edebileceği bir platform olduğunu düşündüm Techolay için. Hem burada takılmak, hem de belki biraz tarih, felsefe, politika gibi okumalar yapmaya çalıştığım, ilgilendiğim konularda kendimden bir şeyler aktarabilmek, en azından neyi ne kadar bildiğimi ve nasıl aktardığımı görebilmeyi denemek adına üye olmuş bulunuyorum. Verebileceğiniz tavsiyeler varsa dinlemek isterim. İyi geceler şimdiden.

Ne için öyle dediniz? Bağımlılık oluşturduğu için mi?
Hayır, çok işe yarayan bir forum. Belirli bir konu üzerine açılmış bir forum olmamasına rağmen bütün merak ettiğiniz her şeyi burada bulmak mümkün. Bu forum sayesinde yararlandığım çok indirim var mesela, sıcak fırsatlar kısmı en çok kullandığım bölümdür.

İnsanların paylaşımlarına ve verilen cevaplara baktığımda bir kişinin kendisini rahat ifade edebileceği bir platform olduğunu düşündüm Techolay için. Hem burada takılmak, hem de belki biraz tarih, felsefe, politika gibi okumalar yapmaya çalıştığım, ilgilendiğim konularda kendimden bir şeyler aktarabilmek, en azından neyi ne kadar bildiğimi ve nasıl aktardığımı görebilmeyi denemek adına üye olmuş bulunuyorum. Verebileceğiniz tavsiyeler varsa dinlemek isterim. İyi geceler şimdiden.

500 mesaj yazana kadar burayı keşfet. Mesela neye ilgin varsa o kategoride gez, konu aç mutlaka.
Sana önerim konu açmayı öğren. Yani rehber makale nasıl yazılır? Tarzı.
500 mesaja ulaşınca insanlarla profilden konuşmaya başla. Kaynaş biraz.

Hayır, çok işe yarayan bir forum. Belirli bir konu üzerine açılmış bir forum olmamasına rağmen bütün merak ettiğiniz her şeyi burada bulmak mümkün. Bu forum sayesinde yararlandığım çok indirim var mesela, sıcak fırsatlar kısmı en çok kullandığım bölümdür.
Bana tavsiyeniz yok mu. Yazdıklarıma yönelik.

Bana tavsiyeniz yok mu. Yazdıklarıma yönelik.

Bağımlılık yapıyor. Yeşil forumda 4500, burada 3000'e yakın mesajım var. Forumlar gerçekten çok zevkli yerler. Ayrıca başın derde girince çözebiliyorsun. Faydası çok zararı yok. Neden bağımlı olmayasın ki?

Kesinlikle ama kesinlike AMD vs NVIDIA konularından uzak durun, bir noktada taraflar birbirine aşılamaz duvarlar çekip konuyu yokuşa sürüyorlar. Onun dışında güzel saygılı bir ortam var.

Son düzenleyen: Moderatör: