İnsanların paylaşımlarına ve verilen cevaplara baktığımda bir kişinin kendisini rahat ifade edebileceği bir platform olduğunu düşündüm Techolay için. Hem burada takılmak, hem de belki biraz tarih, felsefe, politika gibi okumalar yapmaya çalıştığım, ilgilendiğim konularda kendimden bir şeyler aktarabilmek, en azından neyi ne kadar bildiğimi ve nasıl aktardığımı görebilmeyi denemek adına üye olmuş bulunuyorum. Verebileceğiniz tavsiyeler varsa dinlemek isterim. İyi geceler şimdiden.
Yeni konular açarak geliş bende öyle yapıyorum.

Son düzenleme:
Hoş geldiniz. İlgi alanınız olan kategorilerde, forum kurallarına uymak şartıyla bilgi alışverişi yapabilirsiniz. Bunun dışında ilgi alanınız olan konularda yeterli bilgi birikimine sahipseniz, bu bilgileri bizimle rehber yoluyla veya inceleme yoluyla paylaşarak hem forumun gelişimine hem de üyelerin bilgilenmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Öncelikle hayırlı olsun, hoş geldin. Taşıt Dünyası konularına da bekleriz.

Sadece teknoloji yok burada, bir çok şey var. Kitap, araba, film, müzik, sağlık, giyim. Ben bazen kayboluyorum hala.

Konular açabilirsin, makale hazırlayabilirsin, rehberler yapabilirsin. Bir çok şeyi hem öğrenip, hem de öğretebilirsin.