Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ThePrestige

Gelişen
Konu açıyorum, şu an telefondayım. Konuyu çözümlendi olarak işaretleyemiyorum. Masaüstü sitesi tuşuna da tıkladım, 3 noktadan ama yapamadım.

Çözüm
Merhaba, "çözüldü" olarak işaretleyebilmek için konu tipinin "soru" olarak açılması gerekiyor. Eğer soru olarak açılmış ise tik butonuna tıkladığınızda çözüm işaretlemiş olursunuz.

Eğer "soru" olarak açılmadıysa ve konu çözüldüyse raporlayın, moderasyon ekibi işaretler.
Merhaba, "çözüldü" olarak işaretleyebilmek için konu tipinin "soru" olarak açılması gerekiyor. Eğer soru olarak açılmış ise tik butonuna tıkladığınızda çözüm işaretlemiş olursunuz.

Eğer "soru" olarak açılmadıysa ve konu çözüldüyse raporlayın, moderasyon ekibi işaretler.

Çözüm

Anladım teşekkür ederim.