Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Şişman Adam

Kategori Yetkilisi
Hukuk Moderatörü
Makaleler
3
Yer
Ankara
Selamlar,

Son 1-2 gündür dikkatimi çekti de, normalde anlık bildirimleri alabilmemiz adına tarayıcıda Techolay sekmesine tıkladığımızda 1-2 saniyeliğine otomatik olarak sayfa yenilenirdi. Ancak artık bu özellik yok. Bildirimleri görebilmek için sayfayı yeniliyorum.

Benim tarayıcımdan veya sistemimden kaynaklı bir durum mu yoksa bu özellik kapatıldı mı?

Çözüm
Ben bugüne kadar otomatik sayfa yenileme yaptığımızı hiç hatılamıyorum. Bence sizde bir sorun vardı ve düzeldi. Kaldı ki bu tür sayfa yenileme işlerinden de nefret ederim.

Yok abi otomatik sayfa yenileme işlemimiz vardı ve açıktı, oldukça da stabildi çünkü sayfayı tamamen yenilemeyip yenilenmesi gereken yapıları yeniliyordu. O kadar basit ve hızlı bir işlem ki bugüne kadar fark etmemişsin, ben geri açtım. Debugging için kapalı tutmam gerekiyordu, o nedenle 2-3 gündür kapalıydı. iO temasının geliştiricileri kapalı tutmamı istedi debugging süresince.

Yani evet, debugging için kapatılmıştı. Artık açık, umarım bu süreç boyunca çok problem yaratmamıştır. İyi Sosyaller dilerim.
Ben bugüne kadar otomatik sayfa yenileme yaptığımızı hiç hatılamıyorum. Bence sizde bir sorun vardı ve düzeldi. Kaldı ki bu tür sayfa yenileme işlerinden de nefret ederim.

Sayfayı yenilemeden bildirimler anlık düşüyordu eskiden, şu an bu olmuyor sanırım onu kast ediyorlar.

Yok abi otomatik sayfa yenileme işlemimiz vardı ve açıktı, oldukça da stabildi çünkü sayfayı tamamen yenilemeyip yenilenmesi gereken yapıları yeniliyordu. O kadar basit ve hızlı bir işlem ki bugüne kadar fark etmemişsin, ben geri açtım. Debugging için kapalı tutmam gerekiyordu, o nedenle 2-3 gündür kapalıydı. iO temasının geliştiricileri kapalı tutmamı istedi debugging süresince.

Yani evet, debugging için kapatılmıştı. Artık açık, umarım bu süreç boyunca çok problem yaratmamıştır. İyi Sosyaller dilerim.

Çözüm
Eski XenForo sürümünde sayfaya girince otomatik yeniliyor ve bildirimler gözüküyordu. Şimdi bildirimleri görmek için sayfayı yenilemek gerekiyor.

Sanırım yanlış ifade ettim. Başka bir sekmeden Techolay sekmesine geçiş yaptığımızda, sitenin hemen üstünde 1-2 saniyeliğine bir dolum süresi geçiyor ve sanki sayfa yenilenmiş gibi anlık bildirimler geliyordu.

Bunun adına ne deniyor bilmiyorum, o yüzden "sayfa yenileme" diyerek ifade etmeye çalıştım.

Ben kapandığını direkt fark ettim mesela. Yeni bildirimleri görmem için F5'e basmam gerekiyordu. Artık sayfaya girince sayfayı yenilememe gerek kalmadan direkt güncelleme yapılıyor bildirim kısmında mesela.

Ben kapandığını direkt fark ettim mesela. Yeni bildirimleri görmem için F5'e basmam gerekiyordu. Artık sayfaya girince sayfayı yenilememe gerek kalmadan direkt güncelleme yapılıyor bildirim kısmında mesela.

Dediğim gibi, debugging için kapalı tutmamız gerekiyordu. Kusura bakmayın, anlayışınız için teşekkür ederiz 🙏