Normalde internetim yavaş değil, lakin Techolay'da bir ağırlık var. Sunucuyla alakalı bir problem mi var, yoksa bant daraltmadan dolayı mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Ocak 2024
- Makaleler
- 20
Şu an için herhangi bir kısıtlama yok, ayrıca bende de hızlı çalışıyor. İnternetiniz Superonline ise onunla ilgili olma ihtimali daha yüksek.
Ek olarak, sayfa yükleme hızlarında sorun yok ancak işlemlerin yavaş olmasından bahsediyorsanız bu ElasticSearch ile ilgili bir problem, gün içerisinde düzelecek.
Ek olarak, sayfa yükleme hızlarında sorun yok ancak işlemlerin yavaş olmasından bahsediyorsanız bu ElasticSearch ile ilgili bir problem, gün içerisinde düzelecek.
Hem Vodafone mobil hattımda hem de Kablonet'te yavaş hocam. Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.Şu an için herhangi bir kısıtlama yok, ayrıca bende de hızlı çalışıyor. İnternetiniz Superonline ise onunla ilgili olma ihtimali daha yüksek.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 4
Padişahımız yine öyle uygun gördü son olaylardan sonra.
Mobil ağ olarak Vodafone kullanıyorum ve VPN'siz site epey yavaş açılıyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 3
Türk Telekom. Ana istek süresi VPN'siz 800ms, VPN'li 280 ms.
- Makaleler
- 1
Normalde internetim yavaş değil, lakin Techolay'da bir ağırlık var. Sunucuyla alakalı bir problem mi var, yoksa bant daraltmadan dolayı mı?
Bugün VPN veya DNS kapattigim halde hiç yaşamadım.
Bant daraltma olursa sizin mi uygulamanız gerekiyor? Yoksa bu devlet istediği zaman kapatabiliyor mu? Techolay ve X sıkıntılı çünkü tek.Şu an için herhangi bir kısıtlama yok, ayrıca bende de hızlı çalışıyor. İnternetiniz Superonline ise onunla ilgili olma ihtimali daha yüksek.
- Makaleler
- 20
Bizlik bir şey yok, birilerinin elinin altındaki tek tuşa bakıyor özgürlüğünüzü kısıtlamakBant daraltma olursa sizin mi uygulamanız gerekiyor? Yoksa bu devlet istediği zaman kapatabiliyor mu? Techolay ve X sıkıntılı çünkü tek.