Moderasyon baştan yazmış haberi, demek ki bir kesinlik yok. 
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Orijinali neydi ki?Moderasyon baştan yazmış haberi, demek ki bir kesinlik yok.![]()
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
Noktalama işaretlerini düzeltmesi için yazım denetimine eklense güzel olurdu. Tamam noktalama işaretlerini biliyorum, ama nadiren hatalar illaki oluyor ve bu bazen moderatörlerin gözüne batarsa boşuna ban yiyorum.
Sorun ChatGPT içeriğinin olduğu gibi kopyalanması zaten. ChatGPT'den yararlanılabilir bana kalırsa ama olduğu gibi kopyalamak çok komik duruyor. Ayrıca SEO için yararlı olacağını sanmıyorum.
Bence zorlaşmıyor, hepsi çok açık.Bard ve GPT 4 ile anlaşılması gittikçe zorlaşıyor.
Her seferinde değil.
- Makaleler
- 4
Hiç yazım hatasından ban yemedim. Olsa bile kendileri düzeltiyorlar sanırım ceza vermeden.Noktalama işaretlerini düzeltmesi için yazım denetimine eklense güzel olurdu. Tamam noktalama işaretlerini biliyorum, ama nadiren hatalar illaki oluyor ve bu bazen moderatörlerin gözüne batarsa boşuna ban yiyorum.
Şaka maka bu yapay zeka cok fena her seyi dogru duzgun acikliyor biliyor. Google da arama yapmaya gerek yok.
- Makaleler
- 9
Bu kullanıcının yaptığı gibi şeyler yasaklanabilir:
Asıl bunlar yasaklanmamalı, belirtilmeyenler yasaklanmalı bence.
İnsanlar istese ChatGPT kullanarak yanıt alabilir, sonuçta ücretsiz ve herkese açık bir servis.Asıl bunlar yasaklanmamalı, belirtilmeyenler yasaklanmalı bence.
- Makaleler
- 9
İnsanlar istese ChatGPT kullanarak yanıt alabilir, sonuçta ücretsiz ve herkese açık bir servis.
Kayıt olmayanlar vardır, aklına gelmeyenler vardır vs. vs. Bence belirtmeyen kullanıcılar uyarı almalı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Çözüldü Sorunsuz çalışan sistem için BIOS güncellemesi yapmak şart mı?
- deckardvibes