Asıl bunlar yasaklanmamalı, belirtilmeyenler yasaklanmalı bence.
Yani önümüzdeki 14 dakikada şu ana kadar açtığınız 14 konuya ChatGPT cevabı bir mesajı belirtip yazmamda sorun yok. Emin misiniz? 3-4 yakın arkadaşıma da söylerim, müsait olunca onlar da birer tane yapıştırırlar. Nasıl olur?

Olay Technopat'ta çoktan bu raddeye geldi aslında. Sıfır emek ve konu hakimiyetiyle gereksiz cevaplar. Sırf fare tekerleğimin eskimesine bile değmeyecek cevaplar.

Yani önümüzdeki 14 dakikada şu ana kadar açtığınız 14 konuya ChatGPT cevabı bir mesajı belirtip yazmamda sorun yok. Emin misiniz? 3-4 yakın arkadaşıma da söylerim, müsait olunca onlar da birer tane yapıştırırlar. Nasıl olur?

Olay Technopat'ta çoktan bu raddeye geldi aslında. Sıfır emek ve konu hakimiyetiyle gereksiz cevaplar. Sırf fare tekerleğimin eskimesine bile değmeyecek cevaplar.

3.5 yoğun kullanılmaya başlandığında Technopat'ta bir şeyler yolunda gitmiyor diyerek yöneticileri uyarmıştık. Geldiğimiz noktada forumun yarısı robot doldu.

Kullanıcı incelemelerinde ve makalelerde Chat GPT kullanılması aşırı saçma olur. Zaten yapay zeka dan cevap almak isteseydim sitesi belli.

Yapay zeka her şeyi düzgün bilmiyor bir kere. O yanılgıdan sıyrılın, yapay zeka halüsinasyonları bayağı yaygın bir olay. Ayrıca kullanıcı deneyimi gerektiren incelemelerde de yapay zeka kullanılması bence karaktersizlik olur.

Programlama kategorisinde başlangıç düzeyi hariç her soruya çok kötü ve yanlış cevaplar veriyor.
Sonuna kadar katılıyorum, basit bir projede 4 4'lük çalışırken azcık zor bir şey istedin mi afallıyor. Ama GPT-4 o konuda iyi demek isterim. Yani daha iyi, hakaret eksiği çok. Ki ben GPT kullanmıyorum. Yeni gelen Copilot ve Bard çok daha iyi.

Sonuna kadar katılıyorum, basit bir projede 4 4'lük çalışırken azıcık zor bir şey istedin mi afallıyor. Ama GPT-4 o konuda iyi demek isterim. Yani daha iyi, hakaret eksiği çok. Ki ben GPT kullanmıyorum. Yeni gelen Copilot ve Bard çok daha iyi.

Bard tam bir fiyasko. O konuya ben hiç girmeyeyim.