Programlama kategorisinde başlangıç düzeyi hariç her soruya çok kötü ve yanlış cevaplar veriyor.
Yani önümüzdeki 14 dakikada şu ana kadar açtığınız 14 konuya ChatGPT cevabı bir mesajı belirtip yazmamda sorun yok. Emin misiniz? 3-4 yakın arkadaşıma da söylerim, müsait olunca onlar da birer tane yapıştırırlar. Nasıl olur?Asıl bunlar yasaklanmamalı, belirtilmeyenler yasaklanmalı bence.
Yani önümüzdeki 14 dakikada şu ana kadar açtığınız 14 konuya ChatGPT cevabı bir mesajı belirtip yazmamda sorun yok. Emin misiniz? 3-4 yakın arkadaşıma da söylerim, müsait olunca onlar da birer tane yapıştırırlar. Nasıl olur?
Olay Technopat'ta çoktan bu raddeye geldi aslında. Sıfır emek ve konu hakimiyetiyle gereksiz cevaplar. Sırf fare tekerleğimin eskimesine bile değmeyecek cevaplar.
Programlama kategorisinde başlangıç düzeyi hariç her soruya çok kötü ve yanlış cevaplar veriyor.
Hiç yazım hatasından ban yemedim. Olsa bile kendileri düzeltiyorlar sanırım ceza vermeden.
Sonuna kadar katılıyorum, basit bir projede 4 4'lük çalışırken azcık zor bir şey istedin mi afallıyor. Ama GPT-4 o konuda iyi demek isterim. Yani daha iyi, hakaret eksiği çok. Ki ben GPT kullanmıyorum. Yeni gelen Copilot ve Bard çok daha iyi.Programlama kategorisinde başlangıç düzeyi hariç her soruya çok kötü ve yanlış cevaplar veriyor.
Sonuna kadar katılıyorum, basit bir projede 4 4'lük çalışırken azıcık zor bir şey istedin mi afallıyor. Ama GPT-4 o konuda iyi demek isterim. Yani daha iyi, hakaret eksiği çok. Ki ben GPT kullanmıyorum. Yeni gelen Copilot ve Bard çok daha iyi.