Bir saatte 500 küsür görüntülenme iyiymiş. 
Detaylar
Kim cevapladı?GIF'li profil isteyenlere bu konuyu spamlayacağım. Teşekkürler @Stereo.Luigi99 eline sağlık.
HDDKullanıyorum
Üstün
not: GIF profil fotoğrafları kullanıcı taraflı bir değişiklik ile gösterildiği için site donmaz/kasmaz.
Not: Videolu rehberde Türkçe alt yazıyı açınız. Video Chromium tarayıcılar için olup Firefox yöntemi aşağıdadır.
Firefox için aşağıdaki adımları takip edin:
- Xpı dosyasını tarayıcıya sürükleyip eklentiyi kurun.
- Eklentiyi kurduktan sonra Techolay'a girin.
- Sağ üst menüden eklenti kendini gösterecek, altında küçük bir bildirim kutusu ile, eklentiye tıklayın.
- Eklentiye Techolay'da okuma ve düzenleme yapma yetkisi verin.
İlk önce aşağıdaki eklentiyi yüklemeniz gerek. Sürprizbozanlarda indirme bağlantıları ve nasıl yapılacağı var.
Techolay için GIF ve Daha Fazlası: Project Techorium
NOT: Bu bir tarayıcı eklentisidir, altta verilen tarayıcılarda çalışır. NOT: Sürprizbozanları okuyunuz. Evet, o eklenti yapan Mario'yu hatırlıyor musunuz? Herhalde hayır ama o benim. 2024 öncesi Project TechnOSpat ve Project Quettapat'tan sonra üçlemeyi bitirecek eklenti artık burada. Evet...techolay.net
Yükledikten sonra güzel bir GIF bulun ve EZGIF'ten 384x384'e yeniden boyutlandırın.
Yeniden boyutlandırıp indirdikten sonra profil fotoğrafı olarak koyabilirsiniz.
Bu eklenti ile beraber zaten GIF olan fakat hareketsiz olanları da hareketli görebilirsiniz.
Örnek olarak eklentiden önce @Enes3078'in profilini hareketsiz görürken sonrasında Alan Walker'ın sus işareti yaptığını görebilirsiniz.
Sadece bizde mi gözüküyor diğer kullanıcılarda görebiliyor mu?
Eklentiyi kullanan herkes sizin GIF fotoğrafınızı görebilir.Sadece bizde mi gözüküyor diğer kullanıcılarda görebiliyor mu?
Sadece bizde mi gözüküyor diğer kullanıcılarda görebiliyor mu?
Diğer kullanıcılarda görebiliyor.
HDDKullanıyorum
Üstün
Eklentiyi kullanan herkes sizin GIF fotoğrafınızı görebilir.
Brave üzerinde denedim ve çalışıyor elinize sağlık harika bir eklenti olmuş.
Daha fazla kişiye ulaşmalı...
O zaman imzaya koyulabilir, virüs gibi yayılır inşaallah.
Bozuldu.
Bende sorun yok şu anda,
chrome://extensions yazabilir misiniz üst çubuğa?Geliştirici modunu kapatınca ortaya çıkmıştı bu tür bir sorun.