Bugün telefonu debloat ettim. Fotoğraf secme gibi bir servisi silmis olabilir miyim yanlislikla? Oyle bir şey yaptiysam da servisin adi nedir? Simdiden teşekkürler.
Dipnot: Brave ve Kiwi browser denedim. Ikisinde de ayni.
Mümkün, bi' kere ben de başarmıştım aynı şeyi. com.android.documentsui idi sanırsam benim sildiğim paketin adı. Farklı dosya yöneticisi olsa da onu arıyor bazı fonksiyonlar. Sıkıntı çıkarabilecek uygulamaları direkt silme de disable et, geri dönüşün kolay olsun.
Ayarlardan uygulamalara girip bak bakalım fotoğraf galeri gibi bir hizmeti devre dışı da bırakmış olabilirsin. Olmazsa neler sildiğini bilmediğimiz için net bir şey söyleyemeyiz bu durumda yedeklemelerini alıp telefonu sıfırlaman en zahmetsiz ve garanti yöntem olur.
Yine de acelesi yoksa biraz daha bekle bakalım belki bilen birisi çıkar yardımcı olur.
Mümkün, bi' kere ben de başarmıştım aynı şeyi. com.android.documentsui idi sanırsam benim sildiğim paketin adı. Farklı dosya yöneticisi olsa da onu arıyor bazı fonksiyonlar. Sıkıntı çıkarabilecek uygulamaları direkt silme de disable et, geri dönüşün kolay olsun.
O silinen servisi APK olarak yüklerseniz çalışmaz. PC ile sistem uygulaması şeklinde kurmanız gerekli. Çok uğraştırır. Çok veriniz yoksa stock ROM atıp geçin.
Galeriyi düzgün görüntüleyebiliyor musun? WhatsApp'dan birisine veya kendine fotoğraf veya indirdiğin bir dosyayı, belgeyi yollamayı dene. Ayarlar-uygulama yöneticisi, belgelerim veya dosyalarım gibi yerler düzgün çalışıyor mu?
O silinen servisi APK olarak yüklerseniz çalışmaz. PC ile sistem uygulaması şeklinde kurmanız gerekli. Çok uğraştırır. Çok veriniz yoksa stock ROM atıp geçin.