Blackraven
Üstün
Eğer gruplaşma var ise ve beni almıyorsanız çok kırılırım.
Eğer gruplaşma var ise ve beni almıyorsanız çok kırılırım.
Aynen öyle, bu kategorilerde birlikte çalışmanın verdiği de bir etki. Kendi özelimde konuşacaksam ben Taşıt Dünyası, laptop ve teknik destek kısmına bakan bir üyeyim.Bu gruplaşmadan daha çok bu kullanıcılar zamanında fikri, mantığı kendilerine hoş gelenler arkadaş olmuşlar.

Rafadan tayfa+Mert >ICK takası olabilir ama Rafa'nın maaşını da BJK ödeyecek. Zaten kulübü sövüşleyen sövüşleyene, biraz da Fenere faydası olsun BJK'nin.
Forumda kimsenin sizi zorbalamaya ve baskılamaya hakkı yok, bu tarz durumları gördüğün gibi bildireceksin.Ben eskiden daha çok hissediyordum bu durumu. İlk üye olduğum zamanlar, 2-3 üye tarafından dışlanıp, zorbalanıyordum. (Yaşımla dalga geçip, fotoğraf atıp yüzüme çarpıtmaları, üstten konuşmaları vs.) Ama moderasyon kadrosu vs. gelişince bu tür zorba tipler forumu bıraktı. Bu yüzden forumdaki kişiler ile mesafeli yaklaşıyorum ve toxic olarak gördüklerimi engelliyorum.
Şuraya ek olarak ekipmanda @Toby Fox @michaelscofield @23783 var mesela, ben biraz ekipman 1 nesil geriden bakıyorum malum.Aynen öyle, bu kategorilerde birlikte çalışmanın verdiği de bir etki. Kendi özelimde konuşacaksam ben Taşıt Dünyası, laptop ve teknik destek kısmına bakan bir üyeyim.
Taşıt Dünyası'nın da elbette önde gelen bir üyesi var, @Eagles Alper ağabey , yeri geliyor onunla aynı görüşü paylaşıyor yeri geliyor farklı görüşlerde birbirimizin eleştirisini yapıyoruz.
Yine aynı şekilde @talongod 'la da laptop kategorisinde birlikte karşılaşıyoruz, sorun çözmeye çalışıyoruz veya yorumlaşıyoruz. Çoğu zaman modeller üzerinde görüşümüz uyuşmaz mesela, ama neticede ortak noktada konu sahibine yardımcı olmayı biliriz.
Yine geçmişten bahsedeyim, @Afterbyte ile teknik destekte çözüm almak için kapıştığımız, 3-4 sayfaya çıkan konularımızı bilirim. Aynısı zaman zaman @14925 ile birlikte de oldu.
Forumun dışında, geçmişimizin olduğu @dalmatianpelican dostumla kapıştığım da oldu. Resmen üslubuyla haşat etti mesela beni konuda.
Yine futbol özelinde de bu durum bu şekilde gerçekleşiyor. Her zaman objektif olamasak da birbirimizi kırmadan, forum samimiyetini bozmadan konuların üzerinde durmaya çalışıyoruz. @Blackraven hocanın İrfan Can Kahveci için Rafa + bir miktar para istemesi gibisinden.![]()