Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CQBB

Uzman
Yer
İstanbul
Daha detaylı açıklama için kimden destek almalıyım?

1764514945509.webp

@seeraddar benım açtığım konunun bu konu ile arasında zaman ve içeriğinde detay farkı var. Konu içerisinde de bahsettiğim üzere 1 Ekim'de yapılan zam sonrası tekrardan bir zam artışının geleceğine yönelikti. Yapılan işlemi tasvip etmiyorum. Gerek zaman gerekse içerisindeki gerçekleşen detayların konunun tekrar olmadığına ışık tutuyor. Uygulanan işlem doğru değil.

@seeraddar benım açtığım konunun bu konu ile arasında zaman ve içeriğinde detay farkı var. Konu içerisinde de bahsettiğim üzere 1 Ekim'de yapılan zam sonrası tekrardan bir zam artışının geleceğine yönelikti. Yapılan işlemi tasvip etmiyorum. Gerek zaman gerekse içerisindeki gerçekleşen detayların konunun tekrar olmadığına ışık tutuyor. Uygulanan işlem doğru değil.
Arada fark yok, hatta "Kullanıcı Haberleri" kategorisine açtığınız konuda platform önerisi isteyerek ana konu mesajında uyarı çiğnemişsiniz lakin inisiyatif uygulanmış ve uyarı almamışsınız. Konuya devamında gelen mesajların önemi yok, fiyat içeriği ve başlık tamamen aynı.

1764520950469.webp

1764520973185.webp

Arada fark yok, hatta "kullanıcı haberleri" kategorisine açtığınız konuda platform önerisi isteyerek ana konu mesajında uyarı çiğnemişsiniz lakin inisiyatif uygulanmış ve uyarı almamışsınız. Konuya devamında gelen mesajların önemi yok, fiyat içeriği ve başlık tamamen aynı.

Eki Görüntüle 206774

Eki Görüntüle 206775

Peki "zam yaptı" ile "yeni zam" başlıklarını nasıl oluyor da aynı olarak değerlendiriyorsunuz?
Konu içerisine görsel eklememiş olsaydım konu silinmeyecekti size göre?

Peki "zam yaptı" ile "yeni zam" başlıklarını nasıl oluyor da aynı olarak değerlendiriyorsunuz?
Konu içerisine görsel eklememiş olsaydım konu silinmeyecekti size göre?
Yine silinmesinde bir yanlış yok. Eğer haber paylaşıyorsanız kaynak belirtmeniz gerekmekte. Silinen konunuzda kaynak yok, yani "yetersiz bilgi" kapsamında yine silinecekti.

Ayrıca konuda hem haber harici soru sormuşsun, hem kaynak belirtmemişsin, hem de başlık ve içerik arasında uyumsuzluk mevcut. Yani şu konunun silinmesi için o kadar çok gerekçe var ki...

Tabii bilet sistemini kullanmakta özgürsünüz.

Yine silinmesinde bir yanlış yok. Eğer haber paylaşıyorsanız kaynak belirtmeniz gerekmekte. Silinen konunuzda kaynak yok, yani "yetersiz bilgi" kapsamında yine silinecekti.

Ayrıca konuda hem haber harici soru sormuşsun, hem kaynak belirtmemişsin, hem de başlık ve içerik arasında uyumsuzluk mevcut. Yani şu konunun silinmesi için o kadar çok gerekçe var ki...

Tabii bilet sistemini kullanmakta özgürsünüz.
Ya öyle mi kusura bakmayın moderatör gözüyle bakamamışım.

Son düzenleyen: Moderatör: