Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

ilkeryuksel

Uzman
Makaleler
3
Yer
Ankara
Evet bu kadar netim.

Bu kategoride gerçekten elle tutulur konular yok.
Teknoloji sitesinde en son bakacağım kategoridir. Bilmiyorum benim gibi düşünen var mıdır.

He, mevzu site trafiği ile alakalı ise bir şey diyemem. Ama sağlık ile alakalı doğru bilgileri sağlık ile ilgili alanlardan araştırmayı tercih ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -8 Eksi
Buradaki asıl mantık zaten üyelerin bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak. Yorum yapan adam belki o hastalığı daha önceden yaşamış ve atlatmıştır, dolayısıyla bunula ilgili bir tecrübesi bulunabilir. Sağlık için konu açan adama, "Biz doktor muyuz?" diyenlerin de süzme salak olduğunu düşünüyorum.

Her neyse, kategori yararlı ve kalmalı.

Kategoride açılan konulara gelen mesajlar konulardan sıkıntılı. %90'ı eleştirmek adına veya makarasına. Kategoriyi göz ardı edebilirsiniz, görmek istemediğiniz kategorideki konuya girip gereksiz mesajlar yazmak sözde var olan sorunu bir üst noktaya taşır.

Evet bu kadar netim.

Teknoloji sitesinde en son bakacağım kategoridir. Bilmiyorum benim gibi düşünen var mıdır.

He, mevzu site trafiği ile alakalı ise bir şey diyemem. Ama sağlık ile alakalı doğru bilgileri sağlık ile ilgili alanlardan araştırmayı tercih ederim.

Kategoriyi göz ardı etmek bu kadar mı zor?

Son düzenleme:
Evet bu kadar netim.

Sen bakmıyorsun diye kaldırılma gibi bir durum olamaz.

Kaldırmak yerine saçma konuları kabul etmemek daha iyi olabilir. Diğer insanlar ise buraya başka insanlar da yaşamış mı, onlar ne yaptı, yapardı gibi cevaplar için açıyor.