Detaylar
Kim cevapladı?Önceden böyle bir şey çıkmıyordu, yeni olmaya başladı. Biraz korkutucu bir bildirim, neden bağlanmak istiyor?
Eki Görüntüle 201625
Normalde çıkmıyor sizinle alakalı bir sorun olabilir veya bu sitenin adini kullanıp bağlanmaya calisan viruste.
Normalde çıkmıyor sizinle alakalı bir sorun olabilir veya bu sitenin adini kullanıp bağlanmaya calisan viruste.
Bilmiyorum hocam, sadece Chrome'da çıkıyor silip yeniden yükledim aynı durum.
@Recep Baltaş
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Chrome'dan giriyorum sif test etmek için kapatıp açtım gelmedi öyle bir şey.
Bu bir ara bana da gelmişti telefona Chrome üzerinden.
Neden acaba hocam yoktu önceden? Telefondan giriyorum ben de.
Technopat'ta da çıkıyor aynısı.
Firefox'ta yok bu durum, gelmiyor böyle bir bildirim.
Devam ediyor mu hocam test edebilir misiniz?Bu bir ara bana da gelmişti telefona Chrome üzerinden.
Allah Allah aynısı Technopat'ta da oluyor. Benzer yapıda siteler, nasıl bir alakası var acaba?
Bende Chrome'dan giriyorum sif test etmek için kapatıp açtım gelmedi öyle bir şey.
Hocam siz bilgisayar üzerinden mi denediniz?
VPN kullanınca gelmedi bildirim. İlginç bir durum.
@Barış hocam durum siteyle mi alakalı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Legendnoobe
Uzman
Bende de telefondan her girişimde aynı bildirimi, Donanım Arşivi, Technopat ve burada alıyorum bazen diğer web sayfalarında da geliyor.
- Makaleler
- 20
Sizin Wi-Fi ağınıza bağlı olan diğer cihazları (örneğin Smart TV, Chromecast, ağ yazıcısı, diğer bilgisayarlar vb.) Taramak ve onlara bağlanmak için izin istiyor. Genellikle "Yayınla" (Cast) özelliğiyle ilgili bir şey ve sitede paylaşılan YouTube videosu bile tetikleyebilir bunu.
Yeni konular
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-