Utku92 57 Üstün Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 3.606 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 2.115 Dün 22:33 #41 Emir dedi: Biz her konuya açığız, eklemek istersen buradayız, madem yok neden ilkini sen eklemeyesin? Genişletmek için tıkla... Bu üç gündür Llama CPP'ye geçiş ile uğraştım. Yarın muhtemelen biter. Önce Ollama rehberi yaparım. Sonra Llama CPP olabilir.
Emir dedi: Biz her konuya açığız, eklemek istersen buradayız, madem yok neden ilkini sen eklemeyesin? Genişletmek için tıkla... Bu üç gündür Llama CPP'ye geçiş ile uğraştım. Yarın muhtemelen biter. Önce Ollama rehberi yaparım. Sonra Llama CPP olabilir.
KS KS EmirBey 2 Uzman Katılım 26 Ağustos 2025 Mesajlar 139 Beğeniler 90 Dün 22:34 #42 Emir dedi: Bana beğenmedim atmak için genelde var bu uşak. Genişletmek için tıkla... Ben bisiklet sürmeye çıkmıştım da şu anda tek başıma deniz kenarında çay su içiyorum. Boş otururken böyle bir soru sorayım dedim.
Emir dedi: Bana beğenmedim atmak için genelde var bu uşak. Genişletmek için tıkla... Ben bisiklet sürmeye çıkmıştım da şu anda tek başıma deniz kenarında çay su içiyorum. Boş otururken böyle bir soru sorayım dedim.
Emir 101 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 2.187 Makaleler 10 Çözümler 89 Beğeniler 4.092 Dün 22:35 #43 EmirBey dedi: Ben bisiklet sürmeye cikmistim da şu anda tek başıma deniz kenarında çay su içiyorum. Boş otururken böyle bir soru soriyim dedim. Genişletmek için tıkla... İyi yapmışsın dostum. Soru sormaya değil, sorun çözmeye de bekleriz. Bisikletle ilgili kategorimiz de var. Oralarla da ilgilenebilirsin. Utku92 dedi: Bu üç gündür Llama CPP'ye geçiş ile uğraştım. Yarın muhtemelen biter. Önce Ollama rehberi yaparım. Sonra Llama CPP olabilir. Genişletmek için tıkla... Mutlaka okuyacağım. Hiç bilmeyen birine göre anlatmanı umaraktan.
EmirBey dedi: Ben bisiklet sürmeye cikmistim da şu anda tek başıma deniz kenarında çay su içiyorum. Boş otururken böyle bir soru soriyim dedim. Genişletmek için tıkla... İyi yapmışsın dostum. Soru sormaya değil, sorun çözmeye de bekleriz. Bisikletle ilgili kategorimiz de var. Oralarla da ilgilenebilirsin. Utku92 dedi: Bu üç gündür Llama CPP'ye geçiş ile uğraştım. Yarın muhtemelen biter. Önce Ollama rehberi yaparım. Sonra Llama CPP olabilir. Genişletmek için tıkla... Mutlaka okuyacağım. Hiç bilmeyen birine göre anlatmanı umaraktan.
gustavo Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.176 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 1.143 Yer Türkiye Dün 22:35 #44 EmirBey dedi: Burada harcadığınız vakit ne kadar? Genişletmek için tıkla... Eskisi kadar olmasa da, yani.
EmirBey dedi: Burada harcadığınız vakit ne kadar? Genişletmek için tıkla... Eskisi kadar olmasa da, yani.
KS KS EmirBey 2 Uzman Katılım 26 Ağustos 2025 Mesajlar 139 Beğeniler 90 Dün 22:36 #45 Emir dedi: İyi yapmışsın dostum. Soru sormaya değil, sorun çözmeye de bekleriz. Bisikletle ilgili kategorimiz de var. Oralarla da ilgilenebilirsin. Mutlaka okuyacağım. Hiç bilmeyen birine göre anlatmanı umaraktan. Genişletmek için tıkla... Ben aydınlatıcı olarak değil de öğrenci olarak buradayım ya. Çok ilimli bilgili biri değilimm Kendime göre takiliyorum işte bakalım.
Emir dedi: İyi yapmışsın dostum. Soru sormaya değil, sorun çözmeye de bekleriz. Bisikletle ilgili kategorimiz de var. Oralarla da ilgilenebilirsin. Mutlaka okuyacağım. Hiç bilmeyen birine göre anlatmanı umaraktan. Genişletmek için tıkla... Ben aydınlatıcı olarak değil de öğrenci olarak buradayım ya. Çok ilimli bilgili biri değilimm Kendime göre takiliyorum işte bakalım.
Utku92 57 Üstün Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 3.606 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 2.115 Dün 22:37 #46 Emir dedi: İyi yapmışsın dostum. Soru sormaya değil, sorun çözmeye de bekleriz. Bisikletle ilgili kategorimiz de var. Oralarla da ilgilenebilirsin. Mutlaka okuyacağım. Hiç bilmeyen birine göre anlatmanı umaraktan. Genişletmek için tıkla... Ollamaya daha hâkimim, uzun süre kullandığım için ama Llama için biraz zor.
Emir dedi: İyi yapmışsın dostum. Soru sormaya değil, sorun çözmeye de bekleriz. Bisikletle ilgili kategorimiz de var. Oralarla da ilgilenebilirsin. Mutlaka okuyacağım. Hiç bilmeyen birine göre anlatmanı umaraktan. Genişletmek için tıkla... Ollamaya daha hâkimim, uzun süre kullandığım için ama Llama için biraz zor.
michaelscofield 15 Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.540 Makaleler 14 Çözümler 71 Beğeniler 19.093 Yer İstanbul Dün 22:38 #47 Emir dedi: Bana beğenmedim atmak için genelde var bu uşak. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz abi seviyom seni çok kötü CS oynuyor olsan da.
Emir dedi: Bana beğenmedim atmak için genelde var bu uşak. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz abi seviyom seni çok kötü CS oynuyor olsan da.
GodOfWar 101 Üstün Katılım 13 Şubat 2026 Mesajlar 1.540 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.560 Yer İstanbul Dün 22:38 #48 Bazı üyeler sinirimi bozsalar da gene takılmayı seviyorum. Ama kendime de vakit ayırıyorum. Sonuçta dışarıda hayat var.
Bazı üyeler sinirimi bozsalar da gene takılmayı seviyorum. Ama kendime de vakit ayırıyorum. Sonuçta dışarıda hayat var.
Hasan Merkit 101 Moderasyon Üyesi Geliştirici Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 5.500 Makaleler 13 Çözümler 112 Beğeniler 9.014 Dün 22:39 #49 Emir dedi: @Hasan Merkit bu konulara ilgilidir. Onun profilinden taciz edebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Dur yahu yeniyiz daha.
Emir dedi: @Hasan Merkit bu konulara ilgilidir. Onun profilinden taciz edebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Dur yahu yeniyiz daha.
KS KS EmirBey 2 Uzman Katılım 26 Ağustos 2025 Mesajlar 139 Beğeniler 90 Dün 22:39 #50 GodOfWar dedi: Bazı üyeler sinirimi bozsalar da gene takılmayı seviyorum. Ama kendime de vakit ayırıyorum. Sonuçta dışarıda hayat var. Genişletmek için tıkla... Dışarıda ne yapiyorsunuz?
GodOfWar dedi: Bazı üyeler sinirimi bozsalar da gene takılmayı seviyorum. Ama kendime de vakit ayırıyorum. Sonuçta dışarıda hayat var. Genişletmek için tıkla... Dışarıda ne yapiyorsunuz?