KS KS EmirBey 2 Uzman Katılım 26 Ağustos 2025 Mesajlar 139 Beğeniler 90 Dün 22:47 #61 ddakbrother dedi: Modlar mesajlarda xbox yazdığımız için ''XBOX'' olarak düzeltmediği sürece gayet zevk alarak her gün kullanıyorum burayı. Genişletmek için tıkla... Xbox ne demek?
ddakbrother dedi: Modlar mesajlarda xbox yazdığımız için ''XBOX'' olarak düzeltmediği sürece gayet zevk alarak her gün kullanıyorum burayı. Genişletmek için tıkla... Xbox ne demek?
İ İntel_celeron 101 Üstün Katılım 10 Mart 2026 Mesajlar 147 Beğeniler 41 Dün 22:49 #62 Bazı konular çıkıyor karşıma merakımı getiriyor ve bazı yeniliklerden haberdar olmamı sağlıyor. Özellikle rehberleri falan okumayı çok seviyorum.
Bazı konular çıkıyor karşıma merakımı getiriyor ve bazı yeniliklerden haberdar olmamı sağlıyor. Özellikle rehberleri falan okumayı çok seviyorum.
alperen 30 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.756 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.867 Yer Winterfell Dün 22:50 #63 Her gün Matris'i oymaya giriyorum, ondan sonra aralıklı girip çıkıyorum. Zevk almıyorum ama rutin.
KS KS EmirBey 2 Uzman Katılım 26 Ağustos 2025 Mesajlar 139 Beğeniler 90 Dün 22:50 #64 İntel_celeron dedi: Bazı konular çıkıyor karşıma merakımı getiriyor ve bazı yeniliklerden haberdar olmamı sağlıyor. Özellikle rehberleri falan okumayı çok seviyorum. Genişletmek için tıkla... Rehberlerde ne var?
İntel_celeron dedi: Bazı konular çıkıyor karşıma merakımı getiriyor ve bazı yeniliklerden haberdar olmamı sağlıyor. Özellikle rehberleri falan okumayı çok seviyorum. Genişletmek için tıkla... Rehberlerde ne var?
yusufumm07 101 Bilgin Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 4.196 Çözümler 10 Beğeniler 2.014 Dün 22:51 #65 Evet, gezmek dolaşmak keyifli.
Emir 101 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 2.187 Makaleler 10 Çözümler 89 Beğeniler 4.092 Dün 22:52 #66 EmirBey dedi: Rehberlerde ne var? Genişletmek için tıkla... İnsanları bilgilendirmek için bilgiler var. Örneğin "Format nasıl atılır?" başlığı bir rehberdir.
EmirBey dedi: Rehberlerde ne var? Genişletmek için tıkla... İnsanları bilgilendirmek için bilgiler var. Örneğin "Format nasıl atılır?" başlığı bir rehberdir.
GodOfWar 101 Üstün Katılım 13 Şubat 2026 Mesajlar 1.542 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.561 Yer İstanbul Dün 22:53 #67 yusufumm07 dedi: Evet, gezmek dolaşmak keyifli. Genişletmek için tıkla... Yani en azından gezip dolaşmak insana huzur bile veriyor. İnsanlar ile tartışmaktansa; dışarıda kendime vakit ayırırım daha iyi.
yusufumm07 dedi: Evet, gezmek dolaşmak keyifli. Genişletmek için tıkla... Yani en azından gezip dolaşmak insana huzur bile veriyor. İnsanlar ile tartışmaktansa; dışarıda kendime vakit ayırırım daha iyi.
KS KS EmirBey 2 Uzman Katılım 26 Ağustos 2025 Mesajlar 139 Beğeniler 90 Dün 22:54 #68 GodOfWar dedi: Yani en azından gezip dolaşmak insana huzur bile veriyor. İnsanlar ile tartışmaktansa; dışarıda kendime vakit ayırırım daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hayatta yalnızlık çekenlerdensiniz sanki hocam. Emir dedi: İnsanları bilgilendirmek için bilgiler var. Örneğin "Format nasıl atılır?" başlığı bir rehberdir. Genişletmek için tıkla... Rehber kısmı nerede, baktım göremedim.
GodOfWar dedi: Yani en azından gezip dolaşmak insana huzur bile veriyor. İnsanlar ile tartışmaktansa; dışarıda kendime vakit ayırırım daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hayatta yalnızlık çekenlerdensiniz sanki hocam. Emir dedi: İnsanları bilgilendirmek için bilgiler var. Örneğin "Format nasıl atılır?" başlığı bir rehberdir. Genişletmek için tıkla... Rehber kısmı nerede, baktım göremedim.
Bay Anderson 29 Uzman Katılım 24 Mart 2026 Mesajlar 347 Çözümler 2 Beğeniler 222 Yer Antartika Dün 22:56 #69 İlgimi çeken konuları okumak zevk veriyor, ortalama 20 dakikamı ayırıyorum.
yusufumm07 101 Bilgin Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 4.196 Çözümler 10 Beğeniler 2.014 Dün 22:56 #70 GodOfWar dedi: Yani en azından gezip dolaşmak insana huzur bile veriyor. İnsanlar ile tartışmaktansa; dışarıda kendime vakit ayırırım daha iyi. Genişletmek için tıkla... Buradaki tartışmaları uzatıp takmayacaksın, formül bu.
GodOfWar dedi: Yani en azından gezip dolaşmak insana huzur bile veriyor. İnsanlar ile tartışmaktansa; dışarıda kendime vakit ayırırım daha iyi. Genişletmek için tıkla... Buradaki tartışmaları uzatıp takmayacaksın, formül bu.