19785

Gelişen
Merhaba,

Dün 1'den fazla konu ve konunun içinde Türkçe kullanımı uygunsuzluğu yani yazım yanlışları alakalı yönetim sınırlama vs getirdi.
Ben kendilerine de yazdım Türkçem çok iyi değil bir konuyu tekrar açmamın sebebi yorum yapan bir arkadaş rozeti uzman olarak görünüyordu tekrar aç demesi üzerine açtım.

Bir konuyu tekrar açtım diye ve Türkçemde sıkıntı var diye sınır getiren ekip bir zahmet açılan konuya da yorum yapıp insanlara yol gösterse daha mantıklı diye düşünüyorum. Her yorumdan sonra nokta düzelt veya büyük harf düzelt diye seçmem gerektiğini de bilmiyordum. Belki bu konuda hak veren veya linçleyen insanalar olacaktır. Benim her konuda bilgim olsa burada insanlara yardım etmeye çalışırım çocukça şeylerle uğraşmam.

Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
2 saniyeliğine ChatGPT'yi açıp yazdığın metni düzeltmek o kadar zor olmamalı, yanlış mıyım? Senden abartılı bir Türkçe bilgisi beklemiyorlar, ortaokul seviyesinde bilsen yeter. Nokta, virgül, soru işareti ve tırnak işaretini kullanmak pek zor değil. ve ekip her konuda insanlara yol gösteremez, zaten tonla işleri var.