Bu girişi ve ilk videoyu heyecanla bekliyorum hocam, kötü durmaz, sadece o ikonik girişi hatırlatıyor, o da bizim için güzel bir şeyİlk video için arkadaş böyle bir giriş yap dedi ama bilemedim...
Detaylar
Kim cevapladı?Hep destek, tam destek Recep Bey. 
Bu girişi yapsın da Mbappé neymarı aradı ama neymar yok orada hep neymar olurdu editi yapalım.
Ya da bir lewandowski reus editi.
Bunu kesinlikle devam ettirmelisiniz Recep Bey, sizin imzanız gibi ve biz sizi böyle tanıdık böyle sevdik. Siz zaten her zaman baş rolde yer aldınız, yardımcı oyuncu olmadınız. Alışkanlığınıza devam etmelisiniz.İlk video için arkadaş böyle bir giriş yap dedi ama bilemedim...
- Makaleler
- 3
Bu çok basit. İlki için "Recep Baltaş'tan herkese merhaba, ben Techolay" falan olmalı.İlk video için arkadaş böyle bir giriş yap dedi ama bilemedim...
Ben de Ali Güngör
2010-2023.
Bu girişi bırakmak vatan hainliğidir (!)İlk video için arkadaş böyle bir giriş yap dedi ama bilemedim...
Ben yapacağım doğruyu söylemek gerekirseBu girişi yapsın da Mbappé neymarı aradı ama neymar yok orada hep neymar olurdu editi yapalım.
İşlemci 5600 X RTX 4060 8 GB 32 GB RAM kaldırımı hocam.
Hocam GTA6ya daha bir sene yok mu, video işlerine geç mi başlayacaksınız?
Neden olmasın? İmzanız olan bir şey sonuçta, size ait, her yerde kullanabilmelisiniz.İlk video için arkadaş böyle bir giriş yap dedi ama bilemedim...