Biraz saçma olabilir, belki de yasaktır bu ama ben kısaca: Sadece TR Silkroad oynamak için 2.el laptop aroyorum. Sarı sitede 2.000 TL'ye bulabiliyorum ama güvenemiyorum. içi açılmıştır, parçası değişmiştir. Bende bu yüzden tüm sorunlarımı çözmek için tek güvendiğim yer olan Techolay'dan almak istiyorum. (Parasıyla)
Böyle bir imkan var mı? Sistem gereksinimlerini görselde paylaştım.
İkinci El Alım Satım İlanları kategorisinde bazı kurallar bulunmaktadır.
İlan oluşturmak ve ilanlara yazabilmek için en az 500 mesaja ve 6 aylık (180 gün) üyeliğe sahip olmalısınız.
Konulara mesaj olarak ilanların verilmesi yasaktır. Sadece İkinci El Alım Satım kategorisi aracılığı ile üyeler arasında alışveriş yapılabilir.
İlanlar içerisinde iletişim adresi ve ilanın başka yerdeki bağlantısını paylaşmak yasaktır. Satıcı ve alıcı anlaştığı takdirde iletişim bilgileri sadece DM başlatılarak paylaşılabilir. DM başlatmak için rapor sistemi üzerinden talep oluşturabilirsiniz...
Alabilirsin. Tabii ikinci el köşesinde istediğin özellikte ve fiyatta laptop varsa. Veya ikinci el köşesinde alım talebi açabilirsin. Elinde ürün olan sana ulaşır. Yalnız ufak bir sıkıntı var. Techolay üzerinde 500 mesaja ulaşmadan konu açamıyorsunuz o kategoride. Ek olarak 6 ay üyelik şartı var ama siz karşılamışsınız.
Alabilirsin. Tabii ikinci el köşesinde istediğin özellikte ve fiyatta laptop varsa. Veya ikinci el köşesinde alım talebi açabilirsin. Elinde ürün olan sana ulaşır. Yalnız ufak bir sıkıntı var. Techolay üzerinde 500 mesaja ulaşmadan konu açamıyorsunuz o kategoride. Ek olarak 6 ay üyelik şartı var ama siz karşılamışsınız.