Bence aramızda oyun dünyasında çok iyi üyelerimiz vardır, bu üyelerden her oyun dalında Techolay'ı temsil edecek bir e-spor takımı oluşturulması ve Techolay'ı temsil etmesi sizce güzel olmaz mıydı? Bu sadece bir fikir. Bence neden olmasın? Belki de bir gün Techolay e-spor takımı kurulur ve Techolay'ı temsil eder @Recep Baltaş.
Ben Recep hocamızın yerinde olsaydım, Valorant, Overwatch, LoL, PUBG ya da CS2 gibi leş oyunlarda temsil edilmek istemezdim. Malum, e-spor sadece ortalama "oyuncuların" oynadığı aptal rekabetçi oyunlar üzerinden yürüyor.
Hocam katilimcilar ortaklasa da odeyebilir salliyorum 20 kisi katilir, 200 liralik server kiralanir, herkes ortaya 10 lira atarsa rahat toplanir. Ama toplayacak kisinin guvenilir olmasi lazim, Techolay isin bu kismini ustlenebilir.
Hocam katilimcilar ortaklasa da odeyebilir salliyorum 20 kisi katilir, 200 liralik server kiralanir, herkes ortaya 10 lira atarsa rahat toplanir. Ama toplayacak kisinin guvenilir olmasi lazim, Techolay isin bu kismini ustlenebilir.