Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

Windows 7

Yetkin
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Bence aramızda oyun dünyasında çok iyi üyelerimiz vardır, bu üyelerden her oyun dalında Techolay'ı temsil edecek bir e-spor takımı oluşturulması ve Techolay'ı temsil etmesi sizce güzel olmaz mıydı? Bu sadece bir fikir. Bence neden olmasın? Belki de bir gün Techolay e-spor takımı kurulur ve Techolay'ı temsil eder @Recep Baltaş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -45 Eksi
Biz ancak kendi aramizda CS1.6 turnavasi duzenleriz, server masraflarinda anlasamazsak onu bile yapamayabiliriz hatta : )

• Beğendim
İfadeler: 29
Espor takımı değil de bu tarz serverler kurulabilir oyunlar için :D. Her ay birimiz öderiz ne yapalım :D.
Hocam katilimcilar ortaklasa da odeyebilir salliyorum 20 kisi katilir, 200 liralik server kiralanir, herkes ortaya 10 lira atarsa rahat toplanir. Ama toplayacak kisinin guvenilir olmasi lazim, Techolay isin bu kismini ustlenebilir.

Hocam katilimcilar ortaklasa da odeyebilir salliyorum 20 kisi katilir, 200 liralik server kiralanir, herkes ortaya 10 lira atarsa rahat toplanir. Ama toplayacak kisinin guvenilir olmasi lazim, Techolay isin bu kismini ustlenebilir.

Çok mantıklı geldi acaba maziye dönüp CS 1.6 sunucusu mu açsam diye düşünüyorum hahaha ismi Techolay kantır olur.