@pointer ben attığımda yalan olduğunu düşünmüş. Sessiz sedasız yeni forum açılacağını zannetmiyordu herhalde.
Bana da bir arkadaşım söylemişti. Forum açılalı bayağı olmuş, dün haberim olmuştu.
@pointer ben attığımda yalan olduğunu düşünmüş. Sessiz sedasız yeni forum açılacağını zannetmiyordu herhalde.
Ben de Geekberry'i Technopat Sosyal'de keşfetmiştim. Geekberry'de yazarmış Recep Baltaş. Bir yazısının altına İngilizce hayırlı olsun mesajı attım. Recep Baltaş geri dönüş yapmış. Geri dönüşünde Geekberry'nin MF, GF, Büşra ve kendisinin ortak projesinin olduğunu, Techolay.net'in kendi projesi olacağını yazmış. Ben de bunu okuyunca haberim oldu ve kaydoldum. Ayrıca Geekberry'nin de forumu açıldı ama şu anlık üyelikler onaylanmıyor yöneticiler tarafından, ben hesap oluşturdum, sizler de oluşturabilirsiniz.Bana da bir arkadaşım söylemişti. Forum açılalı bayağı olmuş, dün haberim olmuştu.
Rica ederim hocam.Sanırım @Recep Baltaş'ın İngilizce forum hayali vardı, herhalde onu gerçekleştirecek. Ben de kayıt olurum, teşekkür ederim.
Hocam Büşra, MF'i anladım da GF kim?Ben de Geekberry'i Technopat Sosyal'de keşfetmiştim. Geekberry'de yazarmış Recep Baltaş. Bir yazısının altına İngilizce hayırlı olsun mesajı attım. Recep Baltaş geri dönüş yapmış. Geri dönüşünde Geekberry'nin MF, GF, Büşra ve kendisinin ortak projesinin olduğunu, Techolay.net'in kendi projesi olacağını yazmış. Ben de bunu okuyunca haberim oldu ve kaydoldum. Ayrıca Geekberry'nin de forumu açıldı ama şu anlık üyelikler onaylanmıyor yöneticiler tarafından, ben hesap oluşturdum, sizler de oluşturabilirsiniz.
Ben de bilmiyorum hocam. Yorumların linkini aşağıya bıraktım.
geekberry.net
Oradaki "mf" bizim bildiğimiz "MF" değil bence.Ben de bilmiyorum hocam. Yorumların linkini aşağıya bıraktım.
![]()
How To Configure Cloudflare With Shared Hosting? - Geekberry
Cloudflare is a powerful content delivery network (CDN) and security platform that enhances the performance and security of your website. If you've registeredgeekberry.net
"my" yazılacakken "mf" yazılmış olabilir belki.
Ben dün akşam üye oldum 115. üye olarak. Şu anda 186 kişi var bu gece bayağı bir üye gelmiş.