Techolay'ın sevmediğiniz kötü yanı nedir?

Belirli birkaç kullanıcı var forum da epey aktifler, kendi aralarında ve forum da tanınıyorlar, tavırları çok egoist. Bir konuda fikrimi çekemeyip altta kalınca hepsi toplaşıp profilime girip kışkırtıcı şeyler yazmışlardı. Bu kullanıcılardan nefret ediyorum. Yeşil siteyi andırıyor.

Forumun değil de forumdaki bazı kişilerin kullanmadığı ürünlere kullanmadan yorum yapıp boş muhabbet çevirmesi beni irite ediyor, direkt göz ardı ediyorum onları.
Tam da bu konu ile alakalıydı.

Son düzenleme:
Sebep belirtmeden durduk yere sanki "gıcıklığına yapıyorum" dercesine saçma emoji atanlar. Konuşmaya gelince yok olurlar ortadan ya da dediğiniz şeyi A'dan Z'ye çevirirler.

İsim vermeyeceğim ama X konusunda bir mod arkadaş vardı sürekli millete kışkırtıcı söylemlerde bulunuyordu aynısını farklı normal bir kullanıcı yapsa Techolay'ı geç YouTube kanalından bile engellenirdi.
Örnek vermem gerekirse 9060XT alan enayidir IQ seviyesi ortalamanın altındadır. Hep bu tarz konuşuyordu. Uyarı falan aldı mı bilemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şeriatçi kullanıcıların gelmesi. Azlar ama sevmiyorum bu kullanıcıları.
NVIDIA fanboyları.
Ben. abi seviyorum NVIDIA'yı ne yapabilirim? Fiyatı harici her şeyiyle iyi. Fiyatı da iyi olsa keşke...

Son düzenleyen: Moderatör:
Yavaş.

Trollerin sık sık olması. Özellikle A ile başlayan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…