Detaylar
Kim cevapladı?Belirli birkaç kullanıcı var forum da epey aktifler, kendi aralarında ve forum da tanınıyorlar, tavırları çok egoist. Bir konuda fikrimi çekemeyip altta kalınca hepsi toplaşıp profilime girip kışkırtıcı şeyler yazmışlardı. Bu kullanıcılardan nefret ediyorum. Yeşil siteyi andırıyor.
Tam da bu konu ile alakalıydı.Forumun değil de forumdaki bazı kişilerin kullanmadığı ürünlere kullanmadan yorum yapıp boş muhabbet çevirmesi beni irite ediyor, direkt göz ardı ediyorum onları.![]()
Son düzenleme:
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
İsim vermeyeceğim ama X konusunda bir mod arkadaş vardı sürekli millete kışkırtıcı söylemlerde bulunuyordu aynısını farklı normal bir kullanıcı yapsa Techolay'ı geç YouTube kanalından bile engellenirdi.
Örnek vermem gerekirse 9060XT alan enayidir IQ seviyesi ortalamanın altındadır. Hep bu tarz konuşuyordu. Uyarı falan aldı mı bilemem.
Örnek vermem gerekirse 9060XT alan enayidir IQ seviyesi ortalamanın altındadır. Hep bu tarz konuşuyordu. Uyarı falan aldı mı bilemem.
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyuyan Sincap
Üstün
Şeriatçi kullanıcıların gelmesi. Azlar ama sevmiyorum bu kullanıcıları.Merhaba, Techolay'ın sevmediğiniz kötü yanı nedir? Bu herhangi bir şey olabilir. Örneğin kullanıcıların şu tavrını, forumun şu özelliğini, açılan şu konuları vb. nelerden rahatsız ya da hoş bulmadığınız şey fark etmez. Yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler saygılar efenim.
Ben.
Son düzenleyen: Moderatör:
Argo
Uzman
Yavaş.Merhaba, Techolay'ın sevmediğiniz kötü yanı nedir? Bu herhangi bir şey olabilir. Örneğin kullanıcıların şu tavrını, forumun şu özelliğini, açılan şu konuları vb. nelerden rahatsız ya da hoş bulmadığınız şey fark etmez. Yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler saygılar efenim.
Uyuyan Sincap
Üstün
@Hasan Merkit @Barış @Recep Baltaş @BerkayZ87
Aklıma gelmeyen moderatörler kusuruma bakmayın. Ne dersiniz yapalım mı?
Ciddiyim, Türkiye'de öyle bir ünlü oluruz ki forum paraya para demez.
Aklıma gelmeyen moderatörler kusuruma bakmayın. Ne dersiniz yapalım mı?
İtachi Uchiha
Yetkin
Birkaç haftadır sorunsuz çalışıyor. Arada tek tük 1-2 dakikalık yavaşlamalar oluyor o kadar.
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
@Hasan Merkit @Barış @Recep Baltaş @BerkayZ87
Aklıma gelmeyen moderatörler kusuruma bakmayın. Ne dersiniz yapalım mı?Ciddiyim, Türkiye'de öyle bir ünlü oluruz ki forum paraya para demez.
Recep beye şöyle güzel bir 1.6 Egea alırız.