Detaylar
Kim cevapladı?Profil fotoğrafınız Ali usta ve çiğ köfteden örnek verdiniz. Sanırım çok seviyorsunuz.Her zaman konu ile alakasız mesaj atmayınız diyor. Bu durum kişiden kişiye değişir en saçma ban maddesi. Hadi tamam bilgisayar konusunda çiğköfteden bahsedene atılır da diğer bantlar aşırı saçma.
Uyuyan Sincap
Üstün
Bende 40 tane var.
creazy
Başarılı
Yuh hocam o ne.
Çok fazla atıyorlar gerçekten.
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Karşı olsaydı eğer o anı videoya çekmezlerdi. Fantezi olsun diye çekip para ile satıyorlar. Ondan ona demeye kalmadan video her yerde. Sonra yüzleri ifşa olursa utanıyorlar.
Uyuyan Sincap
Üstün
Yok ben hakettim çoğunu modlara şey atmayalım.
Malum kişiyi yalayan, dinci canlı sayısı arttı gibi, Technopat'taki gibi olmaz umarım.
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Vallahi o dönemleri atlattım yani açıp bakmıyorum akıl ve ruh sağlığım her şeyden önce geliyor ama fikirdi yani.
creazy
Başarılı
Olabiliyor bazen bu durumlar. Düzeldi diye biliyorum en son.Arada bir çökme günleri oluyor habire çöküyor. Şu sıralar pek olmuyor ama eskiden tam sövmelikti.
Fark ettim umarım olmaz.Malum kişiyi yalayan, dinci canlı sayısı arttı gibi, Technopat'taki gibi olmaz umarım.
Geç kaldınız.@Hasan Merkit @Barış @Recep Baltaş @BerkayZ87
Aklıma gelmeyen moderatörler kusuruma bakmayın. Ne dersiniz yapalım mı?Ciddiyim, Türkiye'de öyle bir ünlü oluruz ki forum paraya para demez.
Bir teknoloji forumunun yöneticisinin geçmişte forumda "Adı Bilinmeyen Hatunlar" adında bir konusu olduğu ve konu altında düzenli paylaşım yaptığı ortaya çıktı.
Tweet, müstehcen olarak işaretlendiği için bulunamıyor.
Tweet, müstehcen olarak işaretlendiği için bulunamıyor.
- Recep Baltaş
- adı bilinmeyen hatunlar bilinmeyen
- Forum: Kullanıcı Haberleri