İtachi Uchiha
Yetkin
Modlar size çalışmış
Modlar size çalışmış
Şeriatçi kullanıcıların gelmesi. Azlar ama sevmiyorum bu kullanıcıları.
Ben.abi seviyorum NVIDIA'yı ne yapabilirim? Fiyatı harici her şeyiyle iyi. Fiyatı da iyi olsa keşke...
Yazım yanlışı yaptığımı hatırlamıyorum, genelde de dikkat ederim günlük yazışmalarımda bile.
Geç kaldınız.
Bir teknoloji forumunun yöneticisinin geçmişte forumda "Adı Bilinmeyen Hatunlar" adında bir konusu olduğu ve konu altında düzenli paylaşım yaptığı ortaya çıktı.
Tweet, müstehcen olarak işaretlendiği için bulunamıyor.
- Recep Baltaş
- adı bilinmeyen hatunlar bilinmeyen
- Forum: Kullanıcı Haberleri
Yazdıklarınızı direkt ChatGPT'ye atın. Metni düzelt deyin, düzeltsin. Çok işe yarıyor.Yazım yanlışı yaptığımı hatırlamıyorum, genelde de dikkat ederim günlük yazışmalarımda bile.
Ama şimdi..
Ne bu hocam?Olay çok farklı orada hocam fazla kurcalamayın bence başınıza dert olur.
De/da olmasa hayatım daha güzel geçecek. Ayrıca yazım yanlışı olan mesajı alıntılamadan neden ceza alıyoruz anlamadımYazım yanlışı yaptığımı hatırlamıyorum, genelde de dikkat ederim günlük yazışmalarımda bile.
Evet gerçekten öyle çok işe yarıyor, bazen o kadar beynim duruyor ki cümleleri düzeltemiyorum, Chat GPT hallediyor.Yazdıklarınızı direkt ChatGPT'ye atın. Metni düzelt deyin, düzeltsin. Çok işe yarıyor.