Yazdıklarınızı direkt ChatGPT'ye atın. Metni düzelt deyin, düzeltsin. Çok işe yarıyor.

Bu da bir fikirde hocam ufak tefeği de görmezden gelmek daha iyi bence en ufak noktalama işareti hatasında ben mesaj kutumdan ceza uyarısını kabul etmek istemem şahsen foruma giresim kalmıyor o zamanda.

Bayağı karışık yani burada nasıl anlatsam ben de bilemedim yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çıktığından beridir hiç kullanmadım vallahi, üşengeçim ben onunla uğraşamam vallahi. :D
Valla hocam ben direkt hiçbir şeye uymadan rahat yazıyorum. Sonra da ona atıp bu metni düzelt diyorum her şeyi düzeltiyor. Kolay yoldan en iyisi. Böyle rahat yazamayınca şeriatta gibi hissediyorum kendimi beynim çalışmıyor. Ya da noktalama vb. düzelten siteler de var. Oraya da atmışlığım oluyor. Daha rahat benim için.

Bu da bir fikirde hocam ufak tefeği de görmezden gelmek daha iyi bence en ufak noktalama işareti hatasında ben mesaj kutumdan ceza uyarısını kabul etmek istemem şahsen foruma giresim kalmıyor o zamanda.

Bayağı karışık yani burada nasıl anlatsam ben de bilemedim yani.
Kısa ve özet geçebilirsiniz. Merak ettim. Vaktiniz varsa da uzun anlatabilirsiniz bana farketmez.

Valla hocam ben direkt hiçbir şeye uymadan rahat yazıyorum. Sonra da ona atıp bu metni düzelt diyorum her şeyi düzeltiyor. Kolay yoldan en iyisi. Böyle rahat yazamayınca şeriatta gibi hissediyorum kendimi beynim çalışmıyor. Ya da noktalama vb. düzelten siteler de var. Oraya da atmışlığım oluyor. Daha rahat benim için.

Kısa ve özet geçebilirsiniz. Merak ettim. Vaktiniz varsa da uzun anlatabilirsiniz bana farketmez.
Birkçaç-birkaç tarzındaki kelimelerde işe yarar aslında denemek lazım.

Bir de "yapay zeka kullanımı" cezası almıştım aslında ona atıp metni düzelt diyordum. Onlar da direkt sıfırdan yapay zekaya yazdırdığımı sanmışlar. Şu an sadece noktalama uyduğum için atmaya gerek duymuyorum.

Birkçaç-birkaç tarzındaki kelimelerde işe yarar aslında denemek lazım.

Denenir hocam.