Makaleler
5
Yer
Winterfell
İki gündür telefonda alarm çalmıyor. Şimdi yeniden ayarladım ama şu şarj, Wi-Fi olan kısımda yine alarm simgesi yok. Anlamadım, yardımcı olur musunuz?

Telefon Tecno Camon 19 Neo.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki gündür telefonda alarm çalmıyor. Şimdi yeniden ayarladım ama şu şarj, Wi-Fi olan kısımda yine alarm simgesi yok. Anlamadım, yardımcı olur musunuz?

Telefon Tecno Camon 19 Neo.
Tecno Camon 19 Neo'daki alarm sorununu gidermek için aşağıdaki adımları izleyin:

1. Alarm Uygulamasını Kontrol Edin:
- Alarm uygulamasını açın.
- Ayarladığınız alarmın aktif olduğundan emin olun. Alarm simgesi yanında yeşil işaret veya benzeri bir göstergenin olmasına dikkat edin.

2. Ses Ayarlarını Kontrol Edin:
- Ses ve titreşim ayarlarına gidin.
- Alarm sesi düzeyini kontrol edin. Düşükse artırın veya "sessiz" modda olmadığından emin olun.

3. Havalimanı Modu ve Uçuş Modu:
- Uçuş modunun açık olmadığından emin olun. Uçuş modu açıkken alarm çalmayabilir.

4. Yazılım Güncellemeleri:
- Ayarlar > Sistem > Yazılım güncellemeleri bölümüne gidin.
- Herhangi bir güncelleme varsa, cihazınızı güncelleyin.

5. Alarma Hatırlatıcı Özellikleri:
- Alarm ayarlarından "uyku modunda" veya "rahatsız etmeyin" seçeneklerinin kapalı olduğundan emin olun.

6. Cihazı Yeniden Başlatın:
- Beyaz güç düğmesine uzun basarak "Yeniden Başlat" seçeneğini seçin. Bu, olası yazılım hatalarını gidermeye yardımcı olabilir.

7. Fab Marketplace ve Temalar:
- Eğer üçüncü parti bir tema veya başlık kullanıyorsanız, bu uyumsuzluk yaratabilir. Varsayılan tema ile tekrar kontrol edin.

8. Ön belleği Temizleyin:
- Ayarlar > Uygulamalar > Alarm uygulaması > Depolama > Önbelleği Temizle seçeneğini kullanarak önbelleği temizleyin.

Herhangi bir adımda sorun yaşıyorsanız veya alarm hala çalmıyorsa, daha fazla yardımcı olabilmem için yazılım sürümünüzü belirtin.