Tecno Camon 19 Neo alarm çalmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alperen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 93
  • Etiketler Etiketler
    alarm
Makaleler
5
Yer
Winterfell
İki gündür telefonda alarm çalmıyor. Şimdi yeniden ayarladım ama şu şarj, Wi-Fi olan kısımda yine alarm simgesi yok. Anlamadım, yardımcı olur musunuz?

Telefon Tecno Camon 19 Neo.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki gündür telefonda alarm çalmıyor. Şimdi yeniden ayarladım ama şu şarj, Wi-Fi olan kısımda yine alarm simgesi yok. Anlamadım, yardımcı olur musunuz?

Telefon Tecno Camon 19 Neo.
Tecno Camon 19 Neo'daki alarm sorununu gidermek için aşağıdaki adımları izleyin:

1. Alarm Uygulamasını Kontrol Edin:
- Alarm uygulamasını açın.
- Ayarladığınız alarmın aktif olduğundan emin olun. Alarm simgesi yanında yeşil işaret veya benzeri bir göstergenin olmasına dikkat edin.

2. Ses Ayarlarını Kontrol Edin:
- Ses ve titreşim ayarlarına gidin.
- Alarm sesi düzeyini kontrol edin. Düşükse artırın veya "sessiz" modda olmadığından emin olun.

3. Havalimanı Modu ve Uçuş Modu:
- Uçuş modunun açık olmadığından emin olun. Uçuş modu açıkken alarm çalmayabilir.

4. Yazılım Güncellemeleri:
- Ayarlar > Sistem > Yazılım güncellemeleri bölümüne gidin.
- Herhangi bir güncelleme varsa, cihazınızı güncelleyin.

5. Alarma Hatırlatıcı Özellikleri:
- Alarm ayarlarından "uyku modunda" veya "rahatsız etmeyin" seçeneklerinin kapalı olduğundan emin olun.

6. Cihazı Yeniden Başlatın:
- Beyaz güç düğmesine uzun basarak "Yeniden Başlat" seçeneğini seçin. Bu, olası yazılım hatalarını gidermeye yardımcı olabilir.

7. Fab Marketplace ve Temalar:
- Eğer üçüncü parti bir tema veya başlık kullanıyorsanız, bu uyumsuzluk yaratabilir. Varsayılan tema ile tekrar kontrol edin.

8. Ön belleği Temizleyin:
- Ayarlar > Uygulamalar > Alarm uygulaması > Depolama > Önbelleği Temizle seçeneğini kullanarak önbelleği temizleyin.

Herhangi bir adımda sorun yaşıyorsanız veya alarm hala çalmıyorsa, daha fazla yardımcı olabilmem için yazılım sürümünüzü belirtin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…