Geraltın kılıcı 30

Üstün
Yer
Cintra
Bu aralar Tedx konuşmaları takip etmekteyim. Ancak hayat hakkında hangisi daha iyi bilmiyorum. Bu sebeple size sormak istedim. Hangisi hayat hakkında fikirlerimi değiştirebilir?

İzlediklerim:

Bu aralar tedx konuşmaları takip etmekteyim. Ancak hayat hakkında hangisi daha iyi bilmiyorum. Bu sebeple size sormak istedim. Hangisi hayat hakkında fikirlerimi değiştirebilir?

İzlediklerim:

En zengini hangisiyse onu dinle, en mantıklısı o olur! Şaka bir yana, geçenlerde Instagram'da sürekli karşıma çıkan bir adam vardı. Sürekli 'şu yatırımı yapın, yoksa bir kahve alacağınıza oradan bir hisse alın' falan diyordu. Adamı biraz araştırdım; videolarında da bahsettiği gibi külüstür bir araba ve kendi halinde bir evde yaşıyormuş. Yani, ben öyle bir hayat yaşadıktan sonra çocuklarım iyi bir hayat yaşasa ne olur; ben de bir şeyler göreyim, çocuklarım da görsün. Neyse, konu dağıldı. Bence Elon Musk daha mantıklı konuşur, samimi bir dili var.

En zengini hangisiyse onu dinle, en mantıklısı o olur! Şaka bir yana, geçenlerde Instagram'da sürekli karşıma çıkan bir adam vardı. Sürekli 'şu yatırımı yapın, yoksa bir kahve alacağınıza oradan bir hisse alın' falan diyordu. Adamı biraz araştırdım; videolarında da bahsettiği gibi külüstür bir araba ve kendi halinde bir evde yaşıyormuş. Yani, ben öyle bir hayat yaşadıktan sonra çocuklarım iyi bir hayat yaşasa ne olur; ben de bir şeyler göreyim, çocuklarım da görsün. Neyse, konu dağıldı. Bence Elon Musk daha mantıklı konuşur, samimi bir dili var.
İzledim.

Pek aram yok ama bunları izleyip ve beğenmiştim. Şahsi fikrim bu tür şeyler yerine hayatı yaşayıp öğrenmek daha önemli.

Yönetici ilkem dolayısıyla farklı fikirlerin mantıklı taraflarını düşünerek kendime entegre etmeyi seviyorum.

Örneğin; Marcus Aurelius - Kendime Düşünceler, Tolstoy - İnsan Neyle Yaşar?, Dostoyevski - Suç ve Ceza vb. kitapların yönetici ilkeme mantıklı gelen kısımlarını kendime entegre etmeyi seviyorum.

Son düzenleme: