Tek başına dağda ev yapımı hızlandırılmış video

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1111
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 94
  • Etiketler Etiketler
    ev yapımı

1111

Uzman
Makaleler
2
Birçok kişinin hayalidir köyünde veya aldığı bir arsada ev yapıp orada yaşamak. Bu videodan öğrenilebilecek çok şey var diye düşünüyorum. Herkese iyi seyirler.

Videoda izleyince çok hoş çok tatlı duruyor değil mi ama öyle değil işte, bizzat hala yaşayan birisi olarak söyleyebilirim ki tam olarak bir işkence, asla rahat yok sürekli iş çıkıyor, sürekli börtü böcek çıkıyor, özellikle benim gibi ota b*ka alerjiniz varsa daha kötü, ve en kötü yanı yeraltından çektirdiğiniz suyun aşırı sert olması.

Tabii böcekten pek sorun olmaz Allah'ın minicik canavarları ama dediğim gibi alerjiniz varsa sıkıntı, özellikle bir ara birisi benim kulağıma girip ısırmıştı, (köy evinden bahsetmiyorum gerçekten böyle Kütahya'nın dağlarında evimiz var (gerçi Kütahya'da köy ama olsun))

Köy veya kırsal hayatı sürekli işgücü gerektirir bu bir gerçek. Sistemi iyi kurmak için de ciddi paralar lazımdır. Her türlü el aleti, araç falan almak lazım. Yoksa iş zor olur dediğiniz gibi.

sürekli börtü böcek çıkıyor
Börtü böcek çıksa iyi fare yılan kirpi hatta bölgesine göre tilki, yaban domuzu falan da yaklaşabilir tahtadan olduğu için güvenli de değil bu tür evler haftalık tatil için uygun olur yıldan yıla 2 haftalık tatil için gidersin ilk 2 gün evi temizlemeye ve kullanılabilir hale getirmeye harcanır.

Bizzat bizim de Trabzon'da taş evimiz var büyük büyük dedelerimiz yapmış mutfakta taş fırını var aynı SKYRIM'daki evler gibi eski usül dışarıdan iyi gözüküyor başını sokacak bir yer var yağmurdan falan koruyor ama öyle değiş işte gece uyu bakalım uyuyabilirsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…