Yer
Unknown
Esenlikler,

Herkesin elbette en az 2-3 adet banka hesabı vardır. Peki, tek bir banka veyahut sadece 2 adet banka kullanacak olsanız bunlar hangisi/hangileri olurdu? 7-8 adet banka hesabım var ve azaltmayı düşünüyorum. 1-2 tane maksimum 3 tane bankaya düşürmeyi düşünüyorum. İyi Sosyaller.

Esenlikler,

Herkesin elbette en az 2-3 adet banka hesabı vardır. Peki, tek bir banka veyahut sadece 2 adet banka kullanacak olsanız bunlar hangisi/hangileri olurdu? 7-8 adet banka hesabım var ve azaltmayı düşünüyorum. 1-2 tane maksimum 3 tane bankaya düşürmeyi düşünüyorum. İyi sosyaller.

6 banka kartım vardı, sadece 2 kaldı. Akbank ve Ziraat mobil. Diğerlerini hiç kullanmıyorum. Ziraat'i ise devlet işlerinde yardımcı oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Devlet bankasinda vergi universite sinav harci odemesi falan Ziraat idare eder. Özelde de yeni ise basladigim icin Finansbank verdilerde ne kadar iyi kullaninca bakacaz.

Devlet bankasinda vergi universite sinav harci odemesi falan ziraat idare eder. Özelde de yeni ise basladigim icin Finansbank verdilerde ne kadar iyi kullaninca bakacağız.

Finansbank ise geçmiş olsun çok ararlar kredi vermek için ve saçmalık bence kart 2-3 alışveriş sonrasi şifre istiyor kitliyor kendini.

Finansbank ise geçmiş olsun çok ararlar kredi vermek için ve saçmalık bence kart 2-3 alışveriş sonrasi şifre istiyor kitliyor kendini.

QNB'de de böyle bir durum söz konusu. 2-3 kere temassız işlem yapınca bir sonraki işlemi temassız yaptırmıyor, şifre ile işlem yaptırıyor. Bence saçma.

Şu anlık memurluk işi yaş olduğu ve aile baskısından biraz kurtulmak için Organize sanayi yoluna giderken böyle şeylere katlanmak gerek.
Kartlarin sifrelerini bile olusturmadim daha oyle dumduz bir durumdayim.

Şu anlık memurluk işi yaş olduğu ve aile baskısından biraz kurtulmak için organize sanayi yoluna giderken böyle şeylere katlanmak gerek.

Evet ben genelde Finansbank ile calisirken maasimi yine Akbank'a atiyordum aramaz kredi cekmek ister misin diye sormaz sadece arıyor chip para hediyemiz var diyor 1 haftada 1200TL harcadım 600TL chip para vardı 600TL ödedim sadece.

Garanti ve İş Bankası. Bazen Akbank da kafamı kurcalıyor, 3. bir kart kullanıyor olsam Akbank olurdu.

Bazı konularda Garanti Bankası'nın kötü olduğunu, genç birisinin kullanmaması gerektiğini okumuştum. Makas aralıklarının yüksek olması, kullanıcıyı sömürmesi vs. gibi yorumlar okumuştum. Bilemiyorum, acaba kapatsam mı?