Size öncesinden söylemiştim. Keşke o zaman deneseydiniz. Olsun tecrübe edinmiş oldunuz.
Önerebileceğiniz bir kulaklık var mı? Max 1000TL bütçe ayırabilirim. Ses kontrol tuşları kulaklığın üzerinde olsun istiyorum kablo üzerinde olunca çabuk bozuluyor. Birde kablosu sökülüp takılabilen bir kulaklık arıyorum. Kablosu bozulduğunda rahatça değiştirebilmek için.

Önerebileceğiniz bir kulaklık var mı? Max 1000TL bütçe ayırabilirim. Ses kontrol tuşları kulaklığın üzerinde olsun istiyorum kablo üzerinde olunca çabuk bozuluyor. Bir de kablosu sökülüp takılabilen bir kulaklık arıyorum. Kablosu bozulduğunda rahatça değiştirebilmek için.

Tabii ki var. Şahsen kendim kullanıyorum ancak Bluetooth bağlantısında iken seslerde gecikme oluyor. Oyun oynarken Bluetooth kullanmanızı önermem. Ama AUX bağlantısı ile gecikmesiz alabilirsiniz sesleri. Ancak siz sanırım dahili mikrofonlu istiyorsunuz. Benim kullandığım kulaklıkta mikrofon yok. Müzik dinlemek için kullanıyorum.
Müzik dinlemek için kullandığım kulaklık: FİOPLUS Wireless P47 Katlanabilir Bluetooth Kablosuz Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Önerebileceğim kulaklık: Teknoloji Gelsin Kablosuz Bluetooth Mikrofonlu Kulaküstü Kulaklık Led IÅıklı Katlanabilir Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Tabii ki var. Şahsen kendim kullanıyorum ancak Bluetooth bağlantısında iken seslerde gecikme oluyor. Oyun oynarken Bluetooth kullanmanızı önermem. Ama AUX bağlantısı ile gecikmesiz alabilirsiniz sesleri. Ancak siz sanırım dahili mikrofonlu istiyorsunuz. Benim kullandığım kulaklıkta mikrofon yok. Müzik dinlemek için kullanıyorum.
Müzik dinlemek için kullandığım kulaklık: FİOPLUS Wireless P47 Katlanabilir Bluetooth Kablosuz Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Önerebileceğim kulaklık: Teknoloji Gelsin Kablosuz Bluetooth Mikrofonlu Kulaküstü Kulaklık Led IÅıklı Katlanabilir Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Dün bir tane yaka mikrofonu sipariş verdim. Memnun kalmazsam ikinci önerdiğiniz ürünü sipariş vermeyi düşünüyorum. Yalnız bir sorum olacak bu ürünün kulaklık ve mikrofonunu kablolu bağlantı ile masaüstü bilgisayarda sorunsuz kullanabilir miyim? Genelde oyun amaçlı kullandığım için zaten kablosuz özelliğini pek kullanmıyorum. Elimde 1 adet ayırıcı kablo ve 2 adet OMTP-CTIA dönüştürücü mevcut gerektiğinde kullanabilirim. İkinci ürün gerçekten çok güzel ve kaliteli görünüyor. İstediğim bütün özellikler mevcut. O kadar araştırma yapmama rağmen böyle bir kulaklık bulamadım. Fiyatı da gerçekten çok iyi. Teşekkürler.

Dün bir tane yaka mikrofonu sipariş verdim. Memnun kalmazsam ikinci önerdiğiniz ürünü sipariş vermeyi düşünüyorum. Yalnız bir sorum olacak bu ürünün kulaklık ve mikrofonunu kablolu bağlantı ile masaüstü bilgisayarda sorunsuz kullanabilir miyim? Genelde oyun amaçlı kullandığım için zaten kablosuz özelliğini pek kullanmıyorum. Elimde 1 adet ayırıcı kablo ve 2 adet omtp-ctia dönüştürücü mevcut gerektiğinde kullanabilirim. İkinci ürün gerçekten çok güzel ve kaliteli görünüyor. İstediğim bütün özellikler mevcut. O kadar araştırma yapmama rağmen böyle bir kulaklık bulamadım. Fiyatı da gerçekten çok iyi. Teşekkürler.

Beğenmenize sevindim. Özelliklerde yazdığı üzere dahili mikrofon var. Kablo ile kullanabilirsiniz sanırım ama kendim deneyimleyemediğim için yanlış bilgi olmasın. Ürünün inceleme videolarını bulabilirseniz belki görme şansınız olabilir.