Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, 18 yaşındayım ve tek gezi turlarına gitmeyi düşünüyorum. Nereleri önerirsiniz?

Sıkıcı olur mu?

Gezi turlarından ziyade tek başına gezmeni öneririm Avrupa için. Türkiye'de durum ne hiç bilmiyorum güvenli oda hangisinde ucuza gelir bilmiyorum.

Kesinlikle Balkan turları. Sıkıcı olmaz senin eğlenmeyi bilmene bağlı ama bu biraz da. Belgrad'da eğlenmemek mümkün değil mesela çünkü gece hayatı da çok güzel. Ayrıca insanlarla tanışıp sosyalleşince tek gitmiş gibi olmuyorsun.

Ne kadar süren bir gezi düşünüyorsun ve nasıl bir bütçen var? Duruma göre Asya da önerebilirim.

Senin için vize problemi olmayan Budva’yı öneririm detaylı bilgi almak istersen bir tur şirketine sahip arkadaşım var oralara uygun fiyata turlar düzenliyor.

Budva’nın gece hayatı senin gibi gençler için birebir.

Kesinlikle balkan turları. Sıkıcı olmaz senin eğlenmeyi bilmene bağlı ama bu biraz da. Belgrad'da eğlenmemek mümkün değil mesela çünkü gece hayatı da çok güzel. Ayrıca insanlarla tanışıp sosyalleşince tek gitmiş gibi olmuyorsun.

Ne kadar süren bir gezi düşünüyorsun ve nasıl bir bütçen var? Duruma göre Asya da önerebilirim.

Hocam, taş çatlasın 10.000 TL verebilirim tek başıma gidersem. Asya aşar beni.

Senin için vize problemi olmayan Budva'yı öneririm detaylı bilgi almak istersen bir tur şirketine sahip arkadaşım var oralara uygun fiyata turlar düzenliyor.

Budva'nın gece hayatı senin gibi gençler için birebir.

Yurt dışı bütçeme uymuyor.

Vize yok veya Pasaport'da yok. Bu bütçede 1 kuruş üstüne çıkamayacağım bir bütçe.
Ha Pasaport da almadın? Aslında randevu ve kimlik ile gidersen 1 haftada elinde olur da. Yurt içi bakalım o zaman :) Yap bir Eskişehir, Adana'dan trenle. Yurtiçinde tur ile gezmeyi sadece yaşlılar yapar. Bin git istediğin yere gençsin sen.

Gelecekteki bir Üsküp (Kuzey Makedonya) gezisi için de bunları not etmiş olayım. Şimdilik gerek kalmasa da :) :) :)

1716230064711.webp
1716230072092.webp

Yurtiçinde tur ile gezmeyi sadece yaşlılar yapar.

Ahahah! Bütün hevesim kırıldı. En iyisi aile ile Alanya'ya gitmek sanırım.

Gelecekteki bir üsküp (kuzey Makedonya) gezisi için de bunları not etmiş olayım. Şimdilik gerek kalmasa da :) :) :)

Yaş biraz daha ilerlediğinde yurt dışını düşünüyorum. Şu an ne memurum ne de öğrenci, mesleğim ticaret olduğu için kafama göre gezemiyorum. Yurt dışı'nın ucuzluğu şaka gibi.