Bir de birisi bu yöntemle ping atarak iplogger yapıyordu ama ben onun yerine bilgisayarı yok etme yolunu gösterdim.

Bu tek tıkla olmuyor ki. Tek tıkla tabiri internet üzerinde gezerken ya da herhangi bir linke tıklarken anlık gelişen durumlardır. Bu kendi kendine bilgisayara yüklenmiyor sonuçta.
Bu yöntem geliştirilirse senin dediğin anlamdaki tek tıkla yapılabilir bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yöntem geliştirilirse senin dediğin anlamda ki tek tıkla yapılabilir bence.
Bence diye bir şey yok, alemin tek virüs üreticisi siz değilsiniz. Bilgisayar üstünde çalıştırılan bir dosyadan elbette sisteme virüs bulaştırırsınız, sizden başka virüs üreticilerinin aklı yok mu websitelerindeki linkler üzerinden virüs bulaştıramıyorlar? İnternetin her yeri link zaten, kaçından sadece linke tıklayıp sayfayı ziyaret ederek virüs yediniz?

Bence diye bir şey yok, alemin tek virüs üreticisi siz değilsiniz. Bilgisayar üstünde çalıştırılan bir dosyadan elbette sisteme virüs bulaştırırsınız, sizden başka virüs üreticilerinin aklı yok mu websitelerindeki linkler üzerinden virüs bulaştıramıyorlar? İnternetin her yeri link zaten, kaçından sadece linke tıklayıp sayfayı ziyaret ederek virüs yediniz?
Sanırım hayatında ilk kez .lnk uzantılı virüs gördün.

Bilgisayar nasıl yok oldu? Patladı mı? İzlemedim de.
Videoyu izle ama istersen spoiler verebilirim

Yönetici olarak açmasan dahi maksimum hasarı veriyor ve yönetici olarak açarsan geçmiş olsun. Virüsü düzelt görelim.

1715700807329.webp

Geri kalanı bulamadı.

Son düzenleme:
Virüs denince ben küçük boyutlu bir yazılım beklerim. Bu Fil olmuş, tam 89 MB indirme boyutu var.