Tek Tıkla Hacklenebilirsiniz Kanıtlı Video

Nesi tek tıkla anlamadım hocam. Halihazırda var olan virüslerden pek de bir farkı yok gibi.

LNK dosyası tek başına indirilemiyor. Virüse bulaşmak için kim bu kadar uğraşacak.

Ama neyse ki Windows varsayılan olarak çalıştırılabilir tüm indirilmiş dosyalara uyarı ekliyor. Ve iyi bir web tarayıcınız (bakınız Firefox) varsa ".lnk", ".desktop" gibi kısayol dosyalarının uzantısına ".download" eklendiği için yanlışlıkla bile çalıştıramıyorsunuz.

Bu arada eski solucanlar da buna benzer mantıkla çalışır. Dosyaları gizlerler, kendi lnk dosyalarını klasörlere kısayol olarak atarlar. Hem kısayol aracılığıyla kendileri çalışırlar hem de klasörü açtıkları için kullanıcı tarafından şüpheyi de üzerlerine çekmezler. O yüzden şüpheli bir lnk dosyası görürseniz (bir yükleyici tarafından veya sizin tarafınızdan oluşturulmamış) ve bu dosya bir USB'de ise sakın açmayın ve antivirüs ile bilgisayarınızı tarayın.

Dosya Ekleri

• Ekran VİRÜSS görüntüsü 2024-05-16 180143.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 67
Kanka senin doya daha inmeden antivirüs engelledi
Kaspersky sezgiseli virüslü .LNK dosyalarını tespit edebiliyor ondan. Fakat Kaspersky'i tarih ve internet kesilerek aşabiliyorsun.

LNK dosyası tek başına indirilemiyor. Virüse bulaşmak için kim bu kadar uğraşacak.
Sadece .lnk dosyası ile hack mümkün.

Kaspersky sezgiseli virüslü. Lnk dosyalarını tespit edebiliyor ondan. Fakat Kaspersky'i tarih ve internet kesilerek aşabiliyorsun.

Sadece. Lnk dosyası ile hack mümkün.

Anladım hocam bu iş yerindeki bilgisayarımdı evimde trend Micro vardı oradan indirdiğim de dosya indi ve dosyayı taradı güvenli dedi trend Micro
Daha sonra dosyayı açmayı dedim herhangi bir şey olmadı. Görev Yöneticisi'nden kontrol ettim arka planda çalışan bir şey çıkmadı daha sonra trend Micro ve ESET Online ile tam tarama yaptım temiz çıktı.

Bazen buga girebiliyor o yüzden tekrar açman gerekebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…