Hydra
Yetkin
- Makaleler
- 1
Yok 2.24kb sadece. LNK dosyasını indir sadece.Virüs denince ben küçük boyutlu bir yazılım beklerim. Bu Fil olmuş, tam 89 MB indirme boyutu var.
Yok 2.24kb sadece. LNK dosyasını indir sadece.Virüs denince ben küçük boyutlu bir yazılım beklerim. Bu Fil olmuş, tam 89 MB indirme boyutu var.
![]()
AntivirusDefender/AntivirusDefender6.6.6.lnk at main · Siradankullanici/AntivirusDefender
Very Destructive Batch File Source Code old code with bootkits AntivirusDefender 2.1 now 3.2 available - Siradankullanici/AntivirusDefendergithub.com
Kaspersky sezgiseli virüslü .LNK dosyalarını tespit edebiliyor ondan. Fakat Kaspersky'i tarih ve internet kesilerek aşabiliyorsun.
Sadece .lnk dosyası ile hack mümkün.LNK dosyası tek başına indirilemiyor. Virüse bulaşmak için kim bu kadar uğraşacak.
Kaspersky sezgiseli virüslü. Lnk dosyalarını tespit edebiliyor ondan. Fakat Kaspersky'i tarih ve internet kesilerek aşabiliyorsun.
Sadece. Lnk dosyası ile hack mümkün.
Bazen buga girebiliyor o yüzden tekrar açman gerekebiliyor.Anladım hocam bu iş yerindeki bilgisayarımdı evimde trend Micro vardı oradan indirdiğim de dosya indi ve dosyayı taradı güvenli dedi trend Micro
Daha sonra dosyayı açmayı dedim herhangi bir şey olmadı. Görev Yöneticisi'nden kontrol ettim arka planda çalışan bir şey çıkmadı daha sonra trend Micro ve ESET Online ile tam tarama yaptım temiz çıktı.