Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Arkadaşlar sadece belediye seçimleri ile değil de genel olarak Tekirdağ'lı insanlar AKP'li mi CHP'li mi?
CHP olarak gözüküyor. Recep abi sen kime verdin oyunu?
CHP'nin bu kadar oy alacağını tahmin bile etmiyordum ama helal olsun halk akıllanmış bence.Arkadaşlar sadece belediye seçimleri ile değil de genel olarak Tekirdağ'lı insanlar AKP'li mi CHP'li mi?
Eskiden AKP miydi?CHP'nin bu kadar oy alacağını tahmin bile etmiyordum ama helal olsun halk akıllanmış bence.
Elbette. Fakat şu an kendimi tokatlıyorum keşke kılıçdaroğlu yerine mansur veya Ekrem cumhurbaşkanlığına aday olsaydı bu durumda olmazdık halk kızgın emekli öfkeli olduğunda durum bu oluyor. Eğer AKP'liler kazansaydı hocam balkon konuşması için hazırlanıyorlardı şimdiden fakat kazanamadıkları için ses çıkmıyor dikkatınızı çekerim.
AKP'ye verdi. Bu nasıl soruCHP olarak gözüküyor. Recep abi sen kime verdin oyunu?
Gerçekten mi?
Anladım. Teşekkürler.Elbette. Fakat şu an kendimi tokatlıyorum keşke kılıçdaroğlu yerine mansur veya Ekrem cumhurbaşkanlığına aday olsaydı bu durumda olmazdık halk kızgın emekli öfkeli olduğunda durum bu oluyor. Eğer AKP'liler kazansaydı hocam balkon konuşması için hazırlanıyorlardı şimdiden fakat kazanamadıkları için ses çıkmıyor dikkatınızı çekerim.
Soru sorulan kişi Recep Baltaş. AKP'ye paralel evrende bile verebilir mi? Bu durumda kime verdi acaba
CHP'ye verdi demek ki.Soru sorulan kişi Recep Baltaş. AKP'ye paralel evrende bile verebilir mi? Bu durumda kime verdi acaba?