Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Denemekten ne zarar gelir? Sonuçta denemeden sonuçlarını göremeyiz.

Sonuçlarını bildiğimden ötürü asla kelimesini kullandım. Herhangi bir öneriyi hayata geçirmeden önce 10 defa öneriyi, 40 defa da sonuçlarını ve getirilerini düşünüyoruz. Bu yüzden asla bekleme süresi olmayan bir durum gerçekleşmeyecek.

@Enes3078, anlıyorum da bir üyeniz olarak sadece sordum ve buna verdiğiniz tepkiyi açıkçası yanlış buluyorum. Böyle düzgünce ifade edilebilirdi, beğenmeme ifadesine gerek yoktu da neyse, uzatmaya da gerek yok.

Mesela macOS yüklüyor. Bir sorunu çözdü, diğeri çıktı ama bambaşka bir problem. Ne yapacak?

Benim de ara sıra cevabını düşündüğüm bir soru. Konu sahibi, çıkacak başka sorunları öngöremeyip konusunu spesifik bir sorun için açarsa bu sorun çözüldüğünde kurallar gereği başka sorunlar için yeni konular açmak durumunda. E, çözmesi gereken sorunun aciliyeti varsa...

Benim de ara sıra cevabını düşündüğüm bir soru. Konu sahibi, çıkacak başka sorunları öngöremeyip konusunu spesifik bir sorun için açarsa bu sorun çözüldüğünde kurallar gereği başka sorunlar için yeni konular açmak durumunda. E, çözmesi gereken sorunun aciliyeti varsa...

LTT forumlara geçin. Biraz İngilizce zorlar ama Türk forumlarından teknik destek umudu bağlamayın.