Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Merhaba. ASUS VG27AQL3A monitörümde çok bariz bir ışık sızması vardı, ben de bu pazartesi Vatan Bilgisayar aracılığıyla servise gönderdim. Dün monitör servise ulaşmış ve kaydı yapılmış. Bugün gelen mesajla ise kullanıma sorun teşkil edecek herhangi bir sorun görülmedi yazmışlar ve monitörü geri gönderiyorlar.
Aşağıya fotoğraf bırakıyorum ama ben çekmedim benim monitörüm değil ama tıpatıp aynı sorun ve aynı model ve servise gitmiş yine ret yemiş. Fotoğrafta olduğu gibi bariz ışık sızması var. Hatta evde gündüzleri bile bütün perdeleri açmak zorunda kalıyorum çünkü diğer türlü çok belli oluyor. Ayrıca 1 günde böyle hızlıca karar vermeleri de bana hiç normal gelmedi. Ne yapabilirim lütfen yardımcı olur musunuz? Çünkü bıktım şu monitörden.
Bakış açını değiştirdiğinde (kafayı sağa sola oynattığında) ışığın yeri veya şiddeti değişiyorsa bu IPS glow'dur. Üreticiler bunu hata kabul etmez. Ama bakış açın ne olursa olsun, o sarı beyaz ışık huzmeleri hep aynı noktada sabit duruyorsa, bu bir montaj hatasıdır (çerçevenin panele baskı yapması). Fotoğrafta görünen ve gündüz bile belli olan şey, %99 ihtimalle ışık sızması.
Bakış açını değiştirdiğinde (kafayı sağa sola oynattığında) ışığın yeri veya şiddeti değişiyorsa bu IPS glow'dur. Üreticiler bunu hata kabul etmez. Ama bakış açın ne olursa olsun, o sarı beyaz ışık huzmeleri hep aynı noktada sabit duruyorsa, bu bir montaj hatasıdır (çerçevenin panele baskı yapması). Fotoğrafta görünen ve gündüz bile belli olan şey, %99 ihtimalle ışık sızması.
Işık sızması genelde servisler tarafından garanti kapsamında değerlendirilmiyor. Ama üretim hatası olduğu için sonuçta haklı taraf sizsiniz. THH'ye başvurabilirsiniz.