Cumartesi günü Gaming.Gen.TR'den PC Hocası GG8 sistem almıştım. Daha sonrasında eve getirdim ekran kartını ve soğutucusunu takıp bilgisayarı açtım. İlk başta problem yoktu ayarları falan yaptım ve daha sonra Valorant indirdim. Oyuna girince bilgisayardan coil whine gibi ses geldi fakat benzemiyordu da. Ben de teknik servisi aradım ve getirmemi söylediler. Götürdüm sistemi bugün sabahta aradılar ve "sistemi en ağır testlere soktuk herhangi bir problem yok" dediler. Ben de oyunlarda ses çıktığını ekran kartından veya güç kaynağından geldiğini tekrardan söyledim. Daha sonra arayacağız dediler aradan saatler geçmesine rağmen aramadılar ben arayınca da açmadılar. Yarın akşam sistemi alıp geleceğim, tekrar aynı ses olursa götüreceğim mecbur evim Avrupa yakasında fakat mağazaları Anadolu yakasında. Taksiyle gittiğim için 700 TL tutuyor otobüsle de kocaman kasa taşınmaz.
Bilgisayarı aldığım gün de oyundayken ses problemi olduğunda konu açmıştım incelemek isterseniz bakabilirsiniz.
techolay.net
Testlerden geçtiğini söylediler fakat hiç içime sinmedi. Ne yapmalıyım?
Sistem özellikleri;
Bilgisayarı aldığım gün de oyundayken ses problemi olduğunda konu açmıştım incelemek isterseniz bakabilirsiniz.
Çözüldü: Valorant oynarken bilgisayardan ses geliyor
Arkadaşlar, Valorant'a girdim, FPS testi için ayarları fulledim, FXAA falan yaptım. Kulaklığı çıkarınca bir ses fark ettim, ötme gibi bir ses geliyordu kasadan. Hemen Alt+F4'e bastım. Sizce neden olmuş olabilir? Sistemim: DeepCool AG400 Soğutucu 5 7500F İşlemci RX 7700 XT Ekran Kartı 1 TB...
Testlerden geçtiğini söylediler fakat hiç içime sinmedi. Ne yapmalıyım?
Sistem özellikleri;
- ASUS TUF RX 7700 XT ekran kartı
- 5 7500 F İşlemci
- XPG Lancer 16 GB CL38 DDR5 RAM
- SN580 1 TB SSD
- ASUS Prime A620M-K
- Hyper 80 Pro güç kaynağı
- DeepCool AG400 Soğutucu
Son düzenleyen: Moderatör: