Superuser do 18
Çalışkan
- Makaleler
- 4
Müşteri hizmetlerini sıkıştıracaksınız güzel bir dille. Ben 28 günlük ekran kartı iade ettirdim. En kötü süreç uzayacak sadece. Dert edinmeyin bunu bu kadar. Ürün gelince almazsınız 3 gün şubede durup geri gider. Ondan sonra da yazarsınız MH'ye.onu bende biliyorum dostum, neyden şikayetçi olduğumu anlamadınız sanırım.
Valla hocam Amazon'da pek etkili değil, olsaydı şuan zaten iadeyi yaptırırdı.
Bir kişi şöyle bir yorum yapmış attığın linke baktım "Paketim bir buçuk ay oldu gelmedi paramı iade edin lütfen" paket eline ulaşırsa iade edersin ulaşırsa tabii.![]()
Keşke tek sorun satıcının kargolamaması olsa. Amazon kargo takip no'su çıktıktan sonra (kargo yola çıkmıyor, takip no'su oluşturulup kargonun alma planı yapılıyor) gram destek olmuyor. Ben 18 Mart'ta aldığım SSD'nin iadesini 15 Nisan'da alabildim. Satıcı Tebilon'du.
Örnek betaplus teknoloji kendisi Gaming.Gen.TR'nin yan bayisi gibi bir şey. Amazon'da aldığım ürünü 1 hafta bekletip kargolamamıştı iptal olmuştu. Ürünleri göndermiyorlar, farklı yerlerde satıyorlar gönderiyorlar ona lafım yok ama Amazon'da kötü bir firma.
Eki Görüntüle 270971
Eki Görüntüle 270973
Eki Görüntüle 270974
Amazon'daki beta Plus teknolojiden daha kötü satıcıya denk gelen yoktur bence @cansux
Amazon'da bilindik bir satıcıdan 2 TB SSD aldığımda bana kargolamamışlardı ve Amazon'da para iadesini 1 ay sonra bana vermişti. Hatta Amazon 1 ay uzattığı için bankayla iletişime geçip harcama itirazı oluşturmuştum Amazon'a karşı. Tabii Amazon'un kendisi de bozulan PSU'mu serviste değişim çıkmasına rağmen yenisini yollatmayıp iade ettirmişti. İade edilen tutarla aynı ürünü güncel olarak alamıyordum.
Keşke tek sorun satıcının kargolamaması olsa. Amazon kargo takip No'su çıktıktan sonra (kargo yola çıkmıyor, takip No'su oluşturulup kargonun alma planı yapılıyor) gram destek olmuyor. Ben 18 Mart'ta aldığım SSD'nin iadesini 15 Nisan'da alabildim. Satıcı Tebilon'du.
Hepsiburada'da en azından kargoda iptal et seçeneği var ama onda da satıcı ne derse o oluyor sanırım.
İlgilenmiyorlar ki dalga geçer gibi boş boş aynı şeyi papağan gibi tekrarlıyorlar, öbürü 24 diğeri 48 bazısı 72 saat bekle diyor. Adam açığı bulmuş milletle eğleniyor. Bunlarda müşteriyi sinir etmeye çanak tutuyorlar herhalde.
Amazon müşteri hizmetleride bir işe yaramıyor, 48 saat sonra bakarız diyorlar. Ürün zaten o zaman satıcıya gitmiş olacak.
İlgilenmiyorlar ki dalga geçer gibi boş boş aynı şeyi papağan gibi tekrarlıyorlar, öbürü 24 diğeri 48 bazısı 72 saat bekle diyor. Adam açığı bulmuş milletle eğleniyor. Bunlarda müşteriyi sinir etmeye çanak tutuyorlar herhalde.

Ayrıyeten Amazon'un değişim yapmaması saçmaymış, kendisi satıyorsa değişim yapmalıydı. Satıcı farklıysa sadece iade diyebiliyor değişim olmuyor diyorlar genelde.
Oluyor tabii böyle şeyler illa ama yine de aralarından en iyisi açık ara farkla Amazon ne alırsam Amazon'dan alıyorum almaya çalışıyorum. Kalkıpta iade edemeyeceğimi söyleyen, ürünü bana zimmetleyecekleri yerlerden mümkün olduğunca almamaya çalışıyorum.