wallywestr

Uzman
Aula F87 Pro aldım. Aldığım sitede yorumlarda biri satıcının iade edilen ve üstünde kıl olan ürünü yolladığını belirtmişti. O yüzden ekstra inceledim ve klavyeyi kutusundan çıkardıktan 10 dakika sonra (yatağa koydum ve 10 dakika sonra alıp bağladım) fotoğraflarını çektim. Ufak siyah tane gibi kir ve 1-2 tüy gördüm. Aşağıda fotoğrafları yükledim. Büyük bir şey değil ama eğer iade edilen ürünse bu can sıkar ve değişim isterim; çünkü ürünün başka bir sorunu da olabilir veya olmasa bile iade ürünü yollamak etik olmaz. Sizin yorumunuz nedir?
IMG_5724.webp

IMG_5725.webp

IMG_5726.webp

IMG_5731.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok büyük değil küçük kutu içinde olabilecek kusurlar gibi duruyor, klavye sağlamsa sıkıntı yok ama içiniz rahat etmezse değişim talep edebilirsiniz. Deforme bile kabul edilmeyebilir bayağı küçük ve zararsız lekeler ama satıcı kabul etmese bile THH için her zaman haklı sizsiniz zaten her türlü iade edersin hocam.

Yatağa koyduğunda bile uçuşup girmiş olabilir. Takıntı yapıyorsan geri gönder, hiç aklında kalmasın.
Tuşların yapım aşamasında belki bileşenlerin içine karışmıştır.
Hocam olmamıştır diyorsanız açıkçası uğraşmak istemem; çünkü uzun iş ve memnunum, tekrar beklemek istemem. Ama olabilir diyorsanız uğraşır, hakkımı savunurum tabii ki.

Hocam olmamıştır diyorsanız açıkçası uğraşmak istemem; çünkü uzun iş ve memnunum, tekrar beklemek istemem. Ama olabilir diyorsanız uğraşır, hakkımı savunurum tabii ki.
Yani, bilemeyiz. Şimdi bunu iade etsen yeni alacağın üründe de benzer bir şey çıksa bu durum sonsuz döngüye girecek. Klavyede herhangi bir sorun yoktur muhtemelen. Rahatsan kalsın, kullan. Hangi siteden almıştın?