Detaylar
Kim cevapladı?LA Knight
Üstün
Maliyetten kısıp plastik, terletici ürünler veriyorlar. Yani ne desek de bir çözümü yok. Artık alırken büyük oranda pamuk olmasına önem veriyoruz. Bende de polyester birkaç tane rüzgar geçirmez ceket var giyince aradan 10 dakika geçiyor direkt terletiyor. Kaban, palto giysem terletmez ama böyle ürünler terletiyor.
EmirBey
Becerikli
Benim kabanım var yüzde seksen polyester. Faydalı kumaşlı ürünleri nasıl bulacağız bilmiyorum...Maliyetten kısıp plastik, terletici ürünler veriyorlar. Yani ne desek de bir çözümü yok. Artık alırken büyük oranda pamuk olmasına önem veriyoruz. Bende de polyester birkaç tane rüzgar geçirmez ceket var giyince aradan 10 dakika geçiyor direkt terletiyor. Kaban, palto giysem terletmez ama böyle ürünler terletiyor.
EmirBey
Becerikli
Bence zararlı. Hem insan için hem de iklim için. Ben artık 100% pamuk giymeye çalışıyorum.
Şöyle bir video izlemiştim (Kanalın her videosu harika)
Mikroplastik giyiyoruz.
Peki elimizdeki ürünleri napalım? Benim kabanım, baharlık ceketim vs polyester.
Bence zararlı. Hem insan için hem de iklim için. Ben artık 100% pamuk giymeye çalışıyorum.
Şöyle bir video izlemiştim (Kanalın her videosu harika)
Mikroplastik giyiyoruz.
Bakar mısınız yorumuna.
Son düzenleme:
Liguori
Yetkin
- Makaleler
- 1
İpek, pamuk, keten, yün vb ürünlere yönel. Pahalı ama yapacak bir şey yok. Tarz olursun hem.Peki elimizdeki ürünleri napalım? Benim kabanım, baharlık ceketim vs polyester.
EmirBey
Becerikli
Pamuk kaban nasıl ve nereden bulabilirim? Kaban giymeyi seviyorum da...İpek, pamuk, keten, yün vb ürünlere yönel. Pahalı ama yapacak bir şey yok. Tarz olursun hem.