Elma ısıran
Üstün
Dünyaya 18 kere daha gelsem 18 kere daha iPhone kullanırım. Samsung kullandığım dönemler tarihimde bir lekedir.
Baktım sen geç kaldın. Eksikliğini hissettim. Senden önce ben Apple övdüm konuda. Lütfen daha hızlı olalım!Dünyaya 18 kere daha gelsem 18 kere daha iPhone kullanırım. Samsung kullandığım dönemler tarihimde bir lekedir.
Dünyaya 18 kere daha gelsem 18 kere daha iPhone kullanırım. Samsung kullandığım dönemler tarihimde bir lekedir.
Find serisi haric alınmaz cunku. fiyatlari asiri balon. Oppo yerine OnePlus veya realme alirim ben.
Geliştirmesinler kardeşim o zaman. Dünyanın en değerli şirketinin ekosisteminde yer almanın bir bedeli var.Hayatımda hiç geliştiricilere haraç kesen bir firmayı bu denlisavunan biri görmemiştim. Ayrıca hala base modellerde 60Hz kullanan(çöp redmilerde bile 120Hz varken) bir firmayı savunmak da ayrı komik.
Geliştirmesinler kardeşim o zaman. Dünyanın en değerli şirketinin ekosisteminde yer almanın bir bedeli var.
O geliştiriciler bi' geri çekilse Apple'ın telefonları bir halta yaramaz ama.Geliştirmesinler kardeşim o zaman. Dünyanın en değerli şirketinin ekosisteminde yer almanın bir bedeli var.
13 Pro. Telefon kırılmadığı ya da yeni modelinde çok işime yarayacak yenilik olmadığı sürece telefon değiştirmiyorum.