Çözüldü Telefon bağlantısı uygulamasında "Sistem yöneticiniz tarafından engellendi" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cipher10101

Uzman
Yer
Antartika
Daha önce bu bilgisayarda WinUtil'i, hizmetleri ve debloat'ı kurcaladığım var, ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda Win+V de çalışmıyor. Bu sorunları nasıl çözebilirim?

Çözüm

Sadede benim kullanıcı adım yazıyor ben sorunun bundan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.

WinUtildeki ShutUp10++ uygulamasından Actions' menüsüne tıklayıp "Undo all changes" yaparak sorunu çözdüm her ikisi içinde.

Yakın zamanda kaçak oyun vs indirdiniz mi ya da tek siz mi kullanıcısınız bilgisayarda.

Yakın zamanda kaçak oyun vs indirdiniz mi ya da tek siz mi kullanıcısınız bilgisayarda.
İndirdim fakat bununla alakalı olduğunu hiç düşünmüyorum.

Bunu buldum deneyeceğim umarım işe yarar.

Win+r yapıp "netplwiz" yazıp çıkan şeyi atabilir misiniz bunu yaptıktan sonra CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp "net user" yazıp atabilir misiniz?

Gpedit Windows 10 da işe yarıyordu sadece dediğimi yapmanız daha faydalı olabilir.

Sadede benim kullanıcı adım yazıyor ben sorunun bundan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.

WinUtildeki ShutUp10++ uygulamasından Actions' menüsüne tıklayıp "Undo all changes" yaparak sorunu çözdüm her ikisi içinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…